background img
banner
banner

Διανομή υγειονομικού υλικού στο Άσυλο Ανιάτων

ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ, ΜΑΣΚΕΣ, ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Διανομή υγειονομικού υλικού και ειδών ατομικής προστασίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Ιουλίου στο Άσυλο Ανιάτων « Η Αγία Ευφροσύνη» από στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Πιο συγκεκριμένα διανεμήθηκαν αντισηπτικά, μάσκες, γάντια και χαρτί γενικής χρήσης από κλιμάκιο της Περιφέρειας με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπο Μπονάνο.
Επίσης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, συζητήθηκαν ζητήματα του Ιδρύματος και ο Αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το Διοικητικό Συμβούλιο, με στόχο τη συνδρομή της Περιφέρειας στην κατεύθυνση της επίλυσης των αναγκών λειτουργίας.

«Η στήριξη της Περιφέρειας είναι δεδομένη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ασύλου Ανιάτων, σε ένα ίδρυμα της Πάτρας που προσπαθεί να ανταπεξέλθει στο ρόλο του και να τα βγάλει πέρα, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες» υπογράμμισε ο κ. Μπονάνος. Παρόντες κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ήταν η Πρόεδρος του Δ.Σ. Γωγώ Καραλή, η Αντιπρόεδρος, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, το Μέλος, Χάρης Βασιλείου, ο Διευθυντής του Ιδρύματος, Άρης Γκατζόγιας, οι Ιατροί, Ελίνα Πανάρετου και Δημήτρης Ζαρίφης καθώς και η Γενική Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Γεωργία Πλώτα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr