background img
banner
banner

Εξόφλησε και τον Δήμο Αιγιάλειας ο Παναιγιάλειος

ΖΗΤΑ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΛΑΣΤΗΡΑ, ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ

Μια τελευταία οφειλή του Παναιγιάλειου που εκκρεμούσε προς τον Δήμο Αιγιάλειας, τακτοποιήθηκε χθες, στο θέμα είχε αναφερθεί στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση ο ταμίας Μάριος Βαλαβάνης. Αφορούσε την χρήση του Δημοτικού Σταδίου και το χρέος καλύφθηκε από τις συνδρομές των μελών, στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση.

Κατέθεσε έκθεση για τη νέα σεζόν το προσωρινό ΔΣ

Μάλιστα τα μέλη του προσωρινής «μελανόλευκης» διοίκησης, φρόντισαν από νωρίς, είτε παραμείνουν είτε όχι στην κεφαλή του Παναιγιάλειου, να τακτοποιήσουν η χρήση των γηπέδων για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Κατέθεσαν συγκεκριμένα έκθεση, στην οποία αναφέρεται η ανάγκη του Δημοτικού Σταδίου για τα εντός έδρας παιχνίδια. Παράλληλα τα γήπεδα που ζητήθηκαν για τις ανάγκες της προπόνησης του Παναιγιάλειου, εκτός από το Δημοτικό Στάδιο, ήταν το γήπεδο Πλαστήρα και αυτό του Δημητρόπουλου.

Υπομονή από τους ποδοσφαιριστές

Εντωμεταξύ καθυστερούν οι εξελίξεις και οι ανακοινώσεις για το νέο πρωτάθλημα, παρασύροντας παράλληλα και την έναρξη προγραμματισμού των σωματείων. Στον Παναιγιάλειο είναι υποχρεωμένοι να επιδείξουν υπομονή και καρτερικότητα, από τη στιγμή που δεν είναι θέμα της διοίκησης η επίσπευση σε ανανεώσεις συμβολαίων και σε άλλα μείζονα θέματα που αφορούν την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Λογικά οι τελικές αποφάσεις στην προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος από την Εκτελεστική Επιτροπή, καθώς και η Γενική Συνέλευση της 27ης Ιουλίου, θα ανοίξουν το δρόμο για την δράση σε κάθε μέτωπο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr