background img
banner
banner

Επαναληπτική στις 27 Ιουλίου μετά το ενδιαφέρον Παπαπέτρου

ΜΕ ΑΠΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ

Με τον Μιχάλη Μπέσκο να συντονίζει την Γενική Συνέλευση (13/7/2020), ο ταμίας της προσωρινής διοίκησης Μάριος Βαλαβάνης ξεκίνησε με τον αγωνιστικό και οικονομικό απολογισμό, που αποδείχθηκε σχεδόν ισοσκελισμένος.

Ο Βαλαβάνης στάθηκε στα ιδιαίτερα σημεία που έφεραν την επιτυχία στην ομάδα καθώς και τις ποικίλες δραστηριότητες που ανέλαβε και εκτέλεσε με επιτυχία το ΔΣ. Τόνισε την απόφαση 46/46 τον Δεκέμβρη του 2019, σύμφωνα με την οποία τα χρέη καταλήγουν σε επί μέρους πρόσωπα, καθώς επίσης ότι σ’ αυτή τη σεζόν, ο Παναιγιάλειος μπορεί χωρίς πρόβλημα να εξακολουθήσει να λειτουργεί με προσωρινή διοίκηση Πρωτοδικείου.

Ευχαρίστησε τους φιλάθλους και τους χορηγούς για την εμπιστοσύνη τους και ονόμασε πρόσωπα που εκτός διοικητικού σχήματος, στήριξαν οικονομικά την ομάδα, όπως οι: Κώστας Δεληγιάννης, Αντώνης Ρέλλας, Δημήτρης Αγγελόπουλος.

Δυσκολίες στο νέο προγραμματισμό

Και ενώ τα έσοδα και τα έξοδα της περυσινής χρονιάς κινήθηκαν κοντά στα 85.000 ευρώ, για την επόμενη στην Γ΄ Εθνική το μπάτζετ μπορεί να διπλασιαστεί. Δεν γίνεται όμως αυτή τη στιγμή κάποιος προγραμματισμός, αφού δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αν θα επιτρέπεται η προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα, κάτι που αν αποδειχθεί αρνητικό, βάζει ‘’φρένο’’ στα έσοδα από εισιτήρια και χορηγίες από τις πινακίδες.

Με την προκήρυξη πρωταθλήματος τα νεότερα

Αύριο 15 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Ίσως εκεί ειπωθούν κάποια νεότερα που θα αφορούν τα πρωταθλήματα, δίνοντας παράλληλα το δικαίωμα στο ΔΣ, να προγραμματίσει κάποια πράγματα.
Για την κατάρτιση των ομίλων, θα πρέπει να περιμένουμε την λήξη των δηλώσεων συμμετοχής.

Κοντά στην ομάδα το μέλος  του Πιερικού Γ. Τσακιρίδης

Την επιστολή του φίλου της ομάδας Γιώργου Τσακιρίδη, διάβασε ο Μάριος Βαλαβάνης, η οποία περιείχε πολλά συγχαρητήρια και πολλές ευχές. Παράλληλα το μέλος του αδελφού σωματείου Πιερικού, απέστειλε προς όλους τους παρευρισκόμενους μαγνητικό αυτοκόλλητο με το σήμα του Παναιγιάλειου, υποσχόμενος επίσης ότι μέχρι τέλος του μηνός, θα διοργανώσει μια συνάντηση και ένα τραπέζι προς τον Αιγιώτικο Σύλλογο.

Ενδιαφέρον από την οικογένεια Παπαπέτρου

Όπως τόνισε στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΓΣ Τάσος Βασιλείου, μοναδικό ενδιαφέρον για το ΔΣ, υπήρξε το περασμένο Σάββατο από την οικογένεια Παπαπέτρου.
Συγκεκριμένη πρόταση από τον Γιάννη Παπαπέτρου, ο οποίος καταβάλλοντας το ποσό των 10.000 ευρώ, εξέφρασε την προτίμηση για συμμετοχή στη διοίκηση των σημερινών μελών του ΔΣ.
Στην πορεία μπορεί να προσθέσει κάποια νέα μέλη, αυξάνοντας ταυτόχρονα το ποσό ενίσχυσης προς την ομάδα του Παναιγιάλειου.

Δημήτρης Παπαπέτρου: «300 ευρώ κάθε μέλος, 600 ευρώ ο πρόεδρος»

Περαιτέρω εξηγήσεις για μια ακόμα πρόταση της οικογένειας Παπαπέτρου, έκανε ο Δημήτρης Παπαπέτρου εξάδελφος του Γιάννη. Υπενθύμισε την προηγούμενη συνεργασία και την καλή διάθεση πέρα από κάποια λάθη, πρότεινε ένα ΔΣ, στο οποίο κάθε μέλος θα καταβάλλει μηνιαία 300 ευρώ, με τον πρόεδρο να έχει διπλάσια υποχρέωση στα 600 ευρώ.
Πάντως οι Δημήτρης Παπαπέτρου και Γιάννης Παπαπέτρου τόνισαν πως δε γίνεται να αναλάβουν μόνοι τους τον Παναιγιάλειο και θα πρέπει να τύχουν ευρύτερης στήριξης και εμπιστοσύνης οι προτάσεις τους.

Στις 27 Ιουλίου η επαναληπτική Γενική Συνέλευση

Με αυτά τα δεδομένα, καθώς επίσης με νέα για την προκήρυξη του πρωταθλήματος και άλλα νεώτερα για την Γ΄ Εθνική να ακολουθούν, ορίστηκε επαναληπτική Γενική Συνέλευση που θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Συγκεκριμένα προγραμματίστηκε για τις 27 Ιουλίου, ίδια μέρα (Δευτέρα) και ίδια ώρα (18:30).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr