background img
banner
banner

Ζητείται καλάθι για τα απορρίμματα δίπλα στο ΑΤΜ στις Καμάρες

ΓΙΑ ΡΥΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ

Τη διαμαρτυρία τους για τη ρύπανση του περιβάλλοντος εκφράζουν οι καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στο εμπορικό κέντρο των Καμαρών, καθώς εξαιτίας της χρήσης του ΑΤΜ της τράπεζας που βρίσκεται στο σημείο, συσσωρεύονται απορρίμματα τα οποία ουδείς ενδιαφέρεται να μαζέψει…

Συγκεκριμένα, όπως μετέφερε επαγγελματίας στo protionline.gr, ΄΄στο εμπορικό κέντρο δραστηριοποιούμαστε επτά μαγαζιά, έχουμε ζητήσει από την τράπεζα να τοποθετήσει μεγαλύτερο κάδο όμως δεν έχει υπάρξει η παραμικρή ανταπόκριση. Ο κόσμος έρχεται στο ΑΤΜ και πετάει τις αποδείξεις, τα γάντια, τις μάσκες και ό,τι άλλο χρησιμοποιεί στο μικρό κυτίο το οποίο γεμίζει αμέσως, με αποτέλεσμα μονίμως να υπάρχουν σκουπίδια στο έδαφος, τα οποία κανείς δεν αναλαμβάνει να καθαρίσει. Έτσι, φροντίζουμε οι καταστηματάρχες να τα μαζεύουμε διότι δημιουργείται εστία μόλυνσης. Όμως δεν είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε εκτεθειμένοι στα μικρόβια΄΄.

Και προσθέτει: ΄΄Εμείς σαν επαγγελματίες είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε μέτρα προστασίας και να φροντίζουμε για την υγιεινή μέσα στους χώρους μας. Τι γίνεται όμως όταν έξω από τις πόρτες μας υπάρχουν όλα αυτά τα απορρίμματα; Η τράπεζα οφείλει να μεριμνήσει γι’ αυτά. Η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας και πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr