background img
banner
banner

Η πρώτη εκδήλωση μετά τον κορωνοϊό!

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΙΓΙΟΥ

Το αποχαιρετιστήριο δείπνο για τη λήξη του χορευτικού έτους 2019-2020 του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στο «Λιόπτερο» σε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Συμμετείχαν πολλοί χορευτές από τα πέντε τμήματα ενηλίκων, μερικοί από το τμήμα Παλαιών χορευτών αλλά και φίλοι του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου.

Η καραντίνα δεν τους επέτρεψε νωρίτερα να συγκεντρωθούν ωστόσο η βραδιά τους αποζημίωσε. Ο καθαρός αέρας, η εκπληκτική θέα προς το φωταγωγημένο Αίγιο αλλά και η «κλεισούρα» τόσων ημερών, είχαν σαν αποτέλεσμα να κατακλύσουν τον υπαίθριο χώρο, ενώ το πολύ καλό φαγητό του μαγαζιού με την μουσική που έπαιζε απαλά γνωστούς χαρούμενους σκοπούς, προδιέθεταν τους πολλούς προσελθόντες, μετά το φαγητό με όλους τους κανόνες υγιεινής, να καταλάβουν τις τρεις πίστες για χορό.

Λίγο πριν τελειώσουν το φαγητό τους, ο Διευθυντής του Ομίλου τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους στην πρώτη μεγάλη εκδήλωση του Χορευτικού, μετά την καραντίνα, εξήγησε πως πρέπει να τηρούμε και όταν χορεύουμε τους κανόνες υγιεινής, ανέφερε ότι ο Σύλλογος έχει προσκληθεί με άλλα 6 συγκροτήματα σε Festival έξω από την Πάτρα την Παρασκευή 31 Ιουλίου, οι δε πρόβες θα γίνουν σε υπαίθριο χώρο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τέσσερις χορευτές από την Κεφαλονιά, που χόρεψαν μαζί με την δασκάλα τους χορούς του νησιού τους και χειροκροτήθηκαν θερμά. Η όλη εκδήλωση τελείωσε στις 3.00 τα ξημερώματα με ευχές πολλές, για επάνοδο κανονικά τον Σεπτέμβριο στους χορούς.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr