background img
banner
banner

Η υψηλότερη τιμή και φέτος από την Π.Ε.Σ.!

ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΤΑΦΙΔΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Τη μέριμνά της για τη μαύρη κορινθιακή σταφίδα αλλά και για τον σταφιδοπαραγωγό δείχνει έμπρακτα για ακόμη μία χρονιά η Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών. Εν μέσω ενός εξαιρετικά δύσκολου οικονομικού περιβάλλοντος, η Π.Ε.Σ. συνεχίζει την επιτυχημένη εμπορική και οικονομική πολιτική που ασκεί, δίνοντας και φέτος την υψηλότερη τιμή της αγοράς για όλη την ποσότητα που παρέλαβε!

Η πληρωμή της εκκαθάρισης θα γίνει εντός του Ιουλίου, αποτελώντας… ανάσα ζωής για την πολύπαθη τοπική οικονομία που έχει υποστεί πολλά δεινά, λόγω και της υγειονομικής κρίσης.
Παρά το γεγονός ότι η τιμή της σταφίδας στην αρχή της σταφιδικής περιόδου ήταν σημαντικά χαμηλότερη, η Ένωση αποφάσισε να δώσει 1,80 ευρώ για την ποιοτική κατηγορία “Σκιά” και 5 λεπτά χαμηλότερα ανά ποιοτική κατηγορία, δηλαδή για την “Ήλιος” 1.75 ευρώ το κιλό κ.ο.κ. χαράσσοντας τη δική της στρατηγική στήριξης και διάδοσης του προϊόντος της Αιγιάλειας, γεγονός που κάνει τη μεγάλη συνεταιριστική εταιρεία να ξεχωρίζει εμπορικά και οικονομικά και στις δύσκολες συγκυρίες.

Η συνεχής εξωστρεφής προσπάθεια φέρνει έμπρακτα αποτελέσματα

΄΄Η πολιτική της Π.Ε.Σ. στο δύσκολο φετινό οικονομικό περιβάλλον έτσι όπως διαμορφώνεται, αποδεικνύει με σαφήνεια πως υπάρχει μια επιτυχημένη διαρκής εξωστρεφής προσπάθεια όλο τον χρόνο σε όλο τον κόσμο, που φέρνει αποτελέσματα…΄΄, σχολιάζει στo protionline.gr ο γενικός διευθυντής της Π.Ε.Σ. Μίλτος Σταυρόπουλος, προσθέτοντας: ΄΄Αυτή ακριβώς είναι και η διαφορά της Π.Ε.Σ από τις άλλες οργανώσεις και εταιρείες του κλάδου… Αποδεικνύεται στην πράξη πως όταν γίνεται δουλειά… υπάρχει αποτέλεσμα!΄΄.

Σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της Παναγιαλείου Ενώσεως Συνεταιρισμών Θανάσης Σωτηρόπουλος, τονίζει: ΄΄Μια πολύ δύσκολη χρονιά φτάνει στο τέλος της με αίσιο αποτέλεσμα για την μεγάλη πλειοψηφία των συναδέλφων σταφιδοπαραγωγών που εμπιστεύτηκαν την συνεταιριστική μας οργάνωση, την Π.Ε.Σ.

Οι δυσκολίες που προέκυψαν από τη μεγάλη περυσινή παραγωγή και την πανδημία, ξεπεράστηκαν με τη συντονισμένη και διαρκή προσπάθεια της διοίκησης και της υπηρεσίας και έφεραν το επιθυμητό οικονομικό αποτέλεσμα.

Εδώ θα πρέπει και φέτος να αναγνωρίσω δημόσια τη σημαντική συμβολή του διευθυντή μας κ. Μίλτου Σταυροπούλου. Άσκησε για άλλη μια χρονιά επιτυχημένη εμπορική και οικονομική πολιτική, ώστε να έχουμε και φέτος ένα πολύ σημαντικό οικονομικό αποτέλεσμα΄΄.

Διαβεβαιώσεις από τον πρόεδρο ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια για να γίνει η Π.Ε.Σ. ακόμη μεγαλύτερη!

Και συνεχίζει ο κ. Σωτηρόπουλος: ΄΄Ως πρόεδρος της μεγάλης συνεταιριστικής μας οργάνωσης και ως σταφιδοπαραγωγός αισθάνομαι την ηθική δικαίωση των προσπαθειών μας που καταβλήθηκαν για την επίτευξη του στόχου που ήταν η στήριξη της τιμής της σταφίδας. Θέλω να διαβεβαιώσω τους συναδέλφους σταφιδοπαραγωγούς ότι θα συνεχίσω μαζί με τη διοίκηση το σημαντικό έργο που επιτελούμε στην Π.Ε.Σ., με σκοπό να την κάνουμε ακόμη μεγαλύτερη΄΄.

Τέλος, ο πρόεδρος της Π.Ε.Σ. καταλήγει ως εξής: ΄΄Ευχαριστώ τους σταφιδοπαραγωγούς που μας στηρίζουν με το προϊόν τους και τους καλώ να συνεχίσουν να είναι κοντά στην Π.Ε.Σ., στη δική τους οργάνωση, γιατί μόνο μαζί μπορούμε να στηρίξουμε αποτελεσματικότερα το προϊόν και κατ’ επέκταση το εισόδημά μας΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr