background img
banner
banner

Κοζάνη: Φρικτές εικόνες στο βίντεο του κλειστού κυκλώματος της ΔΟΥ, τα δολοφονικά χτυπήματα με το τσεκούρι και η αυτοθυσία του Διευθυντή

Σκηνές βγαλμένες από φρικτό θρίλερ, που μόνο κινηματογραφικής έμπνευσης εγκέφαλος μπορεί να μεταφέρει σε πραγματικές εικόνες, περιγράφουν από χθες όσοι υπάλληλοι της ΔΟΥ Κοζάνης είχαν την ψυχραιμία να αρθρώσουν μία κουβέντα, φέρνοντας στη μνήμη τους τα όσα διαδραματίστηκαν στο 2ο όροφο του κτιρίου όπου στεγάζεται η υπηρεσία τους.

«Ούτε στις ταινίες θρίλερ τέτοιες εικόνες, ήρθε για να σκοτώσει τυφλά», περιγράφουν στο e-ptolemeos, άνθρωποι οι οποίοι είχαν πρόσβαση στο video που κατέγραψε καρέ- καρέ το περιστατικό.

Ο 45χρονος δράστης, χτύπησε με το τσεκούρι 3 φορές τον πρώτο υπάλληλο στο κεφάλι και συνέχισε το αποτρόπαιο έργο του «ισοπεδώνοντας» ουσιαστικά την πρώτη γυναίκα- εφοριακό.

Η τρίτη υπάλληλος φαίνεται ξεκάθαρα στο video να προσπαθεί να ξεφύγει από το μένος του δράστη, αλλά στον πανικό της σκοντάφτει σε καρέκλες και γραφεία με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και ο 45χρονος να της επιφέρει χτυπήματα στην πλάτη.

Πριν τις επιφέρει χειρότερα χτυπήματα έρχεται η παρέμβαση του διευθυντή της ΔΟΥ, Ιωάννη Ποδιώτη, ο οποίος με μια κίνηση αυτοθυσίας κατάφερε να σταματήσει το δράστη πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε άλλη πράξη.

Εκεί ήταν που παρά τις αποτρόπαιες πράξεις του, φέρεται με αίσθημα ικανοποίησης και ανακούφισης να είπε: «Σας άρεσε; Καλά να πάθετε».

Η… «συνταξιούχος» και ο συμβασιούχος

Τραγική ειρωνεία, πως η μία από τους υπαλλήλους που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, μπορούσε να είναι ήδη στη σύνταξη, αλλά όπως έλεγαν συνάδελφοί της επέλεξε να καθίσει στην υπηρεσία μέχρι τέλους του έτους.

Στα παιχνίδια τη μοίρας και ο συμβασιούχος υπάλληλος, ο οποίος συνέβαλε αποφασιστικά ώστε να ακινητοποιηθεί ο δράστης.

Ένα νέο παιδί, που εργάζεται στον τομέα της καθαριότητας της ΔΟΥ με σύμβαση η οποία λήγει τον Σεπτέμβριο.

Ο Διοικητής της ΔΟΥ, Ιωάννης Ποδιώτης, τον οποίο όλοι επαινούν για την πράξη αυτοθυσίας που επέδειξε σταματώντας το δράστη, εμφανίστηκε και ο ίδιος αργά το απόγευμα να κουτσαίνει, από κάποιο χτύπημα το οποίο προφανώς και ο ίδιος δεν κατάλαβε τη στιγμή που «βούτηξε σαν τερματοφύλακας» και στη συνέχεια πάλεψε με τον 45χρονο.

Πηγή


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΛΛΑΔΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr