background img
banner
banner

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ: Ένας γάμος διαφορετικός από τους άλλους… | ΦΩΤΟ

ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΣΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ

Γνωρίστηκαν πριν ακριβώς δύο χρόνια. Η σχέση τους ξεκίνησε μέσω του Facebook. Εκείνος πρώτος… της έστειλε αίτημα φιλίας και λίγο μετά, ¨μιλούσαν¨ διαδικτυακά. Όμως πολύ γρήγορα κατάλαβαν πως έχουν πολλά κοινά σημεία. Ο έρωτας και η έλξη, έπαιξε από την αρχή μεγάλο ρόλο στην πορεία τους. Ίσως όπως λένε τελικά… ήταν το ¨κάρμα¨ τους να βρεθούν και να ζήσουν μαζί, αφού και ο πρώτος γάμος της Ελένης κατά το παρελθόν μα και του Κωνσταντίνου, με άλλους συντρόφους, είχαν τελεσθεί ακριβώς την ίδια χρονιά, την ίδια ημερομηνία και ώρα! Τρεις μήνες μετά αποφάσισαν να ζήσουν μαζί. Η αγάπη τους άνθισε μέσα από αυτή την συγκατοίκηση.

Η Ελένη Κυριακοπούλου και ο Κωνσταντίνος Σκούντζος ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το περασμένο Σάββατο, 11 Ιουλίου.

Ο γάμος τους τελέσθηκε στον ιερό ναό Ταξιαρχών, στην Άβυθο. Εκείνος είναι οδηγός νταλίκας και εκείνη ασχολείται με τα οικιακά. Είναι δύο νέοι άνθρωποι που η ζωή, τους ένωσε με τον καλύτερο και πιο όμορφο τρόπο. Οι ίδιοι όμως… αποφάσισαν να ¨εμπλουτίσουν¨ την ήμερα του γάμου τους με μια ιδιαιτερότητα: Ο γαμπρός και η νύφη έφτασαν στην εκκλησία με νταλίκα! Εκεί, που τους περίμεναν κάποιες νταλίκες ακόμα – φίλων του ζευγαριού – δίνοντας έτσι ένα πολύ ξεχωριστό και πανηγυρικό τόνο στην ευτυχισμένη στιγμή τους.

Η Ελένη, γεμάτη ικανοποίηση και ευτυχία, δηλώνει στο protionline.gr: «Σκεφτόμαστε να κάνουμε ένα παιδάκι μελλοντικά. Έτσι θα επικυρώσουμε την αγάπη μας με τον καλύτερο τρόπο, νομίζω. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και αγαπημένοι. Ο γάμος μας σφράγισε τον έρωτά μας με τον πιο ιδανικό τρόπο. Και ο τρόπος που έγινε όλο αυτό… δηλαδή που πήγαμε στην εκκλησία με την νταλίκα και φύγαμε με την νταλίκα, ήταν μια εμπειρία που ούτε περίμενα πως θα ζήσω, ούτε θα την ξεχάσω και ποτέ. Ήταν όλα υπέροχα και ζήσαμε στιγμές που θα τις θυμόμαστε σε όλη μας την ζωή».

‘’Επιχείρηση νταλίκα’’

Ο γαμπρός από την μεριά του, επισημαίνει: «Είχαμε υπολογίσει 250 άτομα προσκεκλημένους στον γάμο μας. Μόνο λίγοι από αυτούς δεν μπόρεσαν να έρθουν τελικά. Έπαιξε ρόλο η μετακίνησή τους, καθώς διαμένουν μακριά από την Αιγιάλεια. Υπήρχε ο φόβος της πανδημίας του κορωνοϊού από τον κόσμο και για αυτόν τον λόγο προσπαθήσαμε όλοι να ακολουθήσουμε τις ¨υγειονομικές¨ συνθήκες. Το τραπέζι του γάμου έγινε στο χωριό Σαλμενίκο, στο μαγαζί ¨Το κάστρο της Ωριάς¨ σε ένα πολύ κεφάτο κλίμα και με πολύ καλή διάθεση. Νιώθουμε ευτυχισμένοι».

Οι φίλοι του ζευγαριού συνέβαλαν τα μέγιστα για να οργανωθεί σωστά η ¨επιχείρηση νταλίκα¨.

Το ζευγάρι έφτασε στην εκκλησία με στολισμένο κορδέλες και άνθη το μεγάλο όχημα, ανάμεσα σε κορναρίσματα και επευφημίες από πλήθος κόσμου. Η τελετή, μα και έπειτα το τραπέζι του γάμου, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Κουμπάροι του ζεύγους ήταν οι Παναγιώτης και Βασιλική Ράπτη.

Το protionline.gr εύχεται ολόψυχα στους νεόνυμφους να είναι πάντα ερωτευμένοι και τυχεροί, στον κοινό τους βίο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΣΤΙΓΜΕΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr