background img
banner
banner

ΜΑΡΙΟΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ: Αφιερώνει την άνοδο στον άτυχο Νίκο Κυριαζόπουλο

ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ – ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Φτάνει η ώρα της Γενικής Συνέλευσης του Παναιγιάλειου, που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα ή την Τετάρτη αν δεν υπάρξει απαρτία. To protionline.gr ζήτησε από το μέλος του ΔΣ (ταμία) Μάριο Βαλαβάνη, να απαντήσει για όλα τα θέματα που απασχολούν το Σύλλογο, για την θητεία της προσωρινής διοίκησης, επίσης απαντά αν υπήρξε στήριξη σ’ αυτή την προσπάθεια, τι περιμένει από τη Γενική Συνέλευση και ποια θα είναι η αντίδραση σε περίπτωση απουσίας ενδιαφέροντος.

Σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ανάληψη της διοίκησης του συλλόγου από το συμβούλιο σας. Σαν εμπνευστής της πρωτοβουλίας, τι αποκόμισες και τι γεύση σου άφησε η χρόνια που πέρασε;

«Η αλήθεια είναι ότι μόνο δικαιωμένοι μπορούμε να νιώθουμε από την φετινή μας προσπάθεια. Αναλάβαμε την ομάδα σε σημείο αδιεξόδου, στα πρόθυρα της συγχώνευσης με άλλο σύλλογο και σε μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ιστορίας της. Θέσαμε κάποιους βασικούς στόχους τους οποίους σε μεγάλο βαθμό τους πετύχαμε. Δημιουργήσαμε ένα αξιόμαχο σύνολο με πολλές υποσχέσεις, έχοντας έντονο το Αιγιώτικο στοιχείο και καταφέραμε παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο να πάρουμε το πρωτάθλημα στην κατηγορία. Ανακτήσαμε την αξιοπιστία και την χαμένη αίγλη του Συλλόγου αφού οι πολυπληθείς φίλαθλοι μας άρχισαν να επιστρέφουν στο γήπεδο.

Δημιουργήσαμε για πρώτη φορά ακαδημίες απαριθμώντας πάνω από εκατόν είκοσι παιδιά κι έτσι ο Παναιγιάλειος είχε εκπροσώπηση σε όλες τις ηλικιακές βαθμίδες του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αχαΐας. Παράλληλα η ομάδα μας εκτός από τις πολλές κοινωνικές δράσεις, πραγματοποίησε με επιτυχία εκδηλώσεις που είχε “αφήσει” για μεγάλο χρονικό διάστημα (παρουσίαση ρόστερ-φανέλας, Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, ετήσια εκδήλωση, κοπή πίτας-βραβεύσεις) επισκέψεις και συμμετοχή σε δράσεις σχολείων και ιδρυμάτων.

Έντονη ήταν και η παρουσία μας σε αγώνες που έδιναν σωματεία της περιοχής σε διάφορα αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ κ.α) αλλά και σε εκδηλώσεις της διοργανώτριας αρχής (σεμινάρια διαιτησίας κ.α). Παράλληλα εξέδωσε ημερολόγιο λεύκωμα και πραγματοποίησε με επιτυχία μεγάλη λαχειοφόρο αγορά.

Επίσης, στο φλέγον θέμα που αφορά τα χρέη του Συλλόγου, μπήκαν οι βάσεις για διευθέτηση αφού στα τέλη του προηγούμενου έτους, ψηφίστηκε νόμος για τον επιμερισμό τους στα πρόσωπα που τα δημιούργησαν.»

Υπήρξε βοήθεια στο εγχείρημα σας και αν ναι σε ποιο βαθμό;

«Σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι από την βοήθεια που είχαμε. Αυτή κυρίως ήρθε από τους τρεις βασικούς μας χορηγούς, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ. Μιλάμε για την ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ, την εταιρία διανομής ποτών-αναψυκτικών ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ και την ποτοποιία ΚΡΙΝΟΣ. Βέβαια πολλά ευχαριστώ ανήκουν και στις δεκάδες τοπικές και όχι μόνο, επιχειρήσεις που μέσα σε τόσο δύσκολες οικονομικά συνθήκες είχαν τη διάθεση και φυσικά την εμπιστοσύνη να μας βοηθήσουν.
Με την ίδια εμπιστοσύνη μας βοήθησαν και τους ευχαριστούμε γι αυτό, τρία πρόσωπα που ήταν απ’ την αρχή δίπλα μας και έχουν διαδραματίσει ο καθένας με τον τρόπο του εδώ και χρόνια το ρόλο τους στην ομάδα. Είναι οι κύριοι Κώστας Δεληγιάννης, Δημήτρης Αγγελόπουλος (Ελβετός) και Αντώνης Ρέλλας.

Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στον απλό φίλαθλο κόσμο μας που με την ηθική του συμπαράσταση αλλά και την υλική, αγοράζοντας ένα εισιτήριο η ένα λαχνό συνέβαλε τα μέγιστα στην φετινή επιτυχία.

Βέβαια υπήρξαν και “κάποιοι” εμπαθείς που αδιαφόρησαν η στάθηκαν απέναντι στην προσπάθεια μας και παρότι είχαν ασχοληθεί στο παρελθόν με τον Σύλλογο, διέδιδαν πως θα αποτύχουμε και για παράδειγμα ρωτούσαν αν έχουμε αρκετές αιτήσεις μεταβολών, αφού θεωρούσαν ότι θα υπάρχει κύμα φυγής απ’ την ομάδα. Παράλληλα επιδίδονταν και σε άλλα πολλά απαξιωτικά σχόλια.
Δεν θα μείνουμε όμως σ’ αυτό γιατί πάντα σε όποια προσπάθεια κι αν γίνει, θα υπάρχει και μια μερίδα που αντιτίθεται. Μεγάλη παράληψη θα ήταν αν δεν ευχαριστούσα κάποια πρόσωπα που βοήθησαν ιδιαίτερα το φετινό μας έργο και εκτός απ’ τον Κατερινιώτη παράγοντα του Πιερικού κο Βασίλη Τσακιρίδη, ο οποίος πάντα μας εκπλήσσει θετικά, είναι οι πρώην συνεργάτες μου στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ κος Δημήτρης Οικονομόπουλος, που είχε αναλάβει το χορηγικό και εμπορικό κομμάτι, ο κος Θανάσης Σταθακόπουλος, ο κος Γιώργος Παπαναστασίου και φυσικά ο κος Γιώργος Πιέρρος, ο κος Γιώργος Μπόκολας, η κα Κική Ασπρούκου και ο κος Σπύρος Πετρουτσόπουλος.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλο το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές καθώς και όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί μας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα σωματεία που φιλοξένησαν την ομάδα μας αλλά και την ΕΠΣ Αχαΐας που μας αντιμετώπισε με αίσθημα συνεργασίας σεβασμού και συμπάθειας. Ιδιαιτέρως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κο Αντρέα Νιγιάννη και το σωματείο του Αχιλλέα Καμαρών για τις όποιες διευκολύνσεις μας παρείχε όταν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο του και να τους συγχαρώ για την πρωτοβουλία εν μέσω κορωνοϊού να προσφέρουν υγειονομικό υλικό στο Νοσοκομείο Αιγίου. Επίσης το νομικό πρόσωπο του Δήμου μας για την συνεργασία παρά τα όποια αντικειμενικά προβλήματα.»

Ο στόχος λοιπόν επετεύχθη και ο Παναιγιάλειος τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική. Την ερχόμενη βδομάδα ο Σύλλογος θα πραγματοποιήσει την Γενική του Συνέλευση. Τι περιμένετε απ’ αυτήν και ποιο είναι το πλάνο σας για την συνέχεια;

«Ευχής έργον θα ήταν να υπάρξει όχι ένα αλλά περισσότερα σχήματα που θα ενδιαφέρονταν για την ομάδα.  Αυτό θα σήμαινε ότι ο Παναιγιάλειος θα είχε και περισσότερες λύσεις για την δύσκολη συνέχεια. Αρκεί φυσικά οι ενδιαφερόμενοι να αγαπούν τον Σύλλογο και σίγουρα να μην θέλουν την αλλοίωση της ταυτότητας του. Μέχρι σήμερα πάντως εκτός από κάποιες φήμες και επιδερμικές προσεγγίσεις δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

Το σίγουρο είναι πως εμείς ως διοίκηση διορισμένη απ’ το Πρωτοδικείο δεν μπορούμε να αρνηθούμε την όποια πρόταση. Την ευθύνη γι’ αυτό θα έχει η Γενική Συνέλευση. Γι’ αυτό και είναι απαραίτητη η παρουσία όλων των μελών. Σε κάθε περίπτωση εμείς θα παρουσιάσουμε τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό και θα συζητήσουμε τον εναρμονισμό του καταστατικού μας με τον νέο αθλητικό νόμο καθώς και την πρόταση να μειωθεί η ετήσια συνδρομή και να κάνει ο Σύλλογος άνοιγμα σε όλα τα Ολυμπιακά αθλήματα ώστε στο μέλλον να έχει την δυνατότητα – αν υπάρχει ενδιαφέρον – να δραστηριοποιηθεί σε κάποια απ’ αυτά. Σίγουρα αν υπάρξει και πάλι αδιέξοδο δεν θα εγκαταλείψουμε την προσπάθεια αφού αυτό είναι και επιθυμία του ποδοσφαιρικού τμήματος και των χορηγών μας οι οποίοι μας περιβάλλουν με εμπιστοσύνη.

Βέβαια οι συνθήκες θα είναι δύσκολες αλλά όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές έχουμε κι εμείς με την σειρά μας απόλυτη εμπιστοσύνη στο “υπάρχον υλικό” και θα θέλαμε να παραμείνουν όλοι στις θέσεις τους για την δύσκολη συνέχεια. Πιστεύουμε σ’ αυτήν την ομάδα και δεν θα θέλαμε ότι ωραίο έγινε με την επανεκκίνηση του Συλλόγου να χαλάσει και πάλι. Προσωπικά θα ήθελα να αφιερώσω την επιτυχία μας στον κ. Νίκο Κυριαζόπουλο και να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στην διοίκηση κ.κ Τάσο Βασίλειου, Χρήστο Σωτηρόπουλο, Λεωνίδα Σκαρτσίλα, Γιάννη Μπαλτιμά, Πάνο Σιαφλά, Λάμπη Γεωργόπουλο, Γιώργο Δημητρίου και Τάκη Τασσόπουλο (Πρασσά) για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και να ευχηθώ ότι καλύτερο για τον Ιστορικό μας Σύλλογο.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr