background img
banner
banner

Με αρνητικό πρόσημο ως τώρα οι εκπτώσεις

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

«Ψωνίζουμε στην τοπική αγορά! Στηρίζουμε την τοπική οικονομία, γιατί τα χρήματα επιστρέφουν σε εμάς». Αυτό είναι το σύνθημα που προτάσσει ο Εμπορικός, Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας καλώντας όλους τους καταναλωτές της Αιγιάλειας να το τηρούν.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ΄΄τα καταστήματά μας βρίσκονται σε εκπτωτική περίοδο και κατά τις δεκαπέντε πρώτες μέρες έχει παρατηρηθεί πτωτική τάση, σε αντίθεση με άλλες χρονιές.

Το φαινόμενο αυτό είναι φυσικό επακόλουθο του lockdown για μεγάλο διάστημα, της κακής ψυχολογίας και φόβου των καταναλωτών, της κρίσης στην οικονομία της χώρας μας γενικότερα, αλλά και απόρροια ειδικών τοπικών αρνητικών συγκυριών. Εφέτος το καλοκαίρι έρχεται να προστεθεί ένας επιπρόσθετος λόγος, τα έργα της ανάπλασης που έχουν κάνει το κέντρο του Αιγίου ένα απέραντο εργοτάξιο΄΄.

Η διοίκηση του Συλλόγου ζητά την κατανόηση των μελών του και του κόσμου, όπως αναφέρει, για να παραμείνει η αγορά λειτουργική, ευχόμενοι πως το αποτέλεσμα θα μας αποζημιώσει όλους.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας ήδη κάνει παρεμβάσεις και όπως διαβεβαιώνει, θα κάνει άμεσα ό,τι είναι δυνατόν για να απαλύνει και να διευκολύνει τόσο τους εμπόρους όσο και τους καταναλωτές αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

΄΄Τηρώντας τα προβλεπόμενα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Στηρίζουμε την τοπική οικονομία, καθώς δεν έχουμε να ζηλέψουμε σε τίποτα τις αντίστοιχες αγορές των μεγάλων πόλεων.
Ταυτόχρονα υπενθυμίζουμε στους καταναλωτές ότι τα καταστήματα της περιοχής μας έχουν καλές τιμές, καλή ποιότητα και άψογη εξυπηρέτηση΄΄, αναφέρει η διοίκηση του Συλλόγου καλώντας τους καταναλωτές να στηρίξουν τα τοπικά καταστήματα.

Παράλληλα υπενθυμίζει πως πλέον πρέπει να έχουμε συνέχεια στο μυαλό μας, τα μέτρα ασφαλείας για τον covid-19. ΄΄Το πρόβλημα δεν έχει εξαφανιστεί πρέπει να τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας, να κρατάμε αποστάσεις, καθώς και να κάνουμε σχολαστικό πλύσιμο χεριών. Πρέπει να φοράμε τη μάσκα μας όπου προβλέπεται και είναι υποχρεωτική η χρήση της, καθώς επίσης και να υπάρχει σύσταση για όπου δεν προβλέπεται.

Πριν μπούμε στα καταστήματα, διαβάζουμε πάντα στην είσοδο τις συστάσεις και τις τηρούμε απαρέγκλιτα. Προσέχουμε την υγεία μας, συνεχίζουμε όμως τη ζωή μας, τηρώντας τα προβλεπόμενα΄΄, αναφέρει.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr