background img
banner
banner

Με μεγάλη επιτυχία η μουσική βραδιά

ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ & ΙΘΑΚΗΣΙΩΝ

O Σύλλογος Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στο κέντρο «Aqua» το βράδυ της Παρασκευής, μια όμορφη μουσική βραδιά με μελωδίες και τραγούδια «ντυμένα» με την αισθαντική φωνή του αγαπημένου καλλιτέχνη Γιάννη Καραμάνου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος κ. Καλογερόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων, η σοπράνο Αλίκη Ζαφείρη που έχει και τη Διεύθυνση της Πολυφωνικής Χορωδίας Αιγιαλείας, ο μουσικοσυνθέτης Ανδρέας Αδαμόπουλος, μέλη αλλά και πολλοί πολίτες μας φίλοι του συλλόγου.

Η μαέστρος Αλίκη Ζαφείρη και τα μέλη της χορωδίας, έδωσαν το δικό τους χρώμα στη βραδιά με καντάδες και αγαπημένα τραγούδια. Η εκδήλωση έκλεισε αργά το βράδυ, αφήνοντας στους παρευρισκόμενους τις πιο ωραίες εντυπώσεις.

Ο Σύλλογος, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και τονίζει: ΄΄Η Χορωδία μας, μετά από μία περίοδο παύσης τεσσάρων μηνών λόγω Κορωνοϊού, ξεκινά με ενθουσιασμό και χαρά τις πρόβες της σε ανοικτό χώρο.
Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, γιατί η ασφάλειά μας προέχει.
Έτσι θα δώσει έναν όμορφο μουσικό τόνο τον Αύγουστο, στην αγαπημένη και όμορφη πόλη μας, το Αίγιο΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr