background img
banner
banner

Μουσική και εικόνες μπλέχτηκαν γλυκά…

ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΑ ΒΑΛΙΜΙΤΙΚΑ

Σε ένα γλυκό θερινό βράδυ, στη μέση του καλοκαιριού, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση βιβλίου τού Πάνου Χρυσοστόμου, Soundtrack – Συνεντεύξεις με δημιουργούς της μουσικής των εικόνων. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια εκδήλωση στην οποία ο κινηματογράφος συνάντησε την πλέον συγγενή του Τέχνη, τη μουσική.

Η Μαίρη Ζαχαράκη συντόνισε άψογα μια γεμάτη εκδήλωση, δίνοντας το λόγο στους καλεσμένους ομιλητές που πλαισιώθηκαν από ταλαντούχους μουσικούς της περιοχής και όχι μόνο. Η φιλόλογος, πρόεδρος της «Θεατρικής Έκφρασης» Αιγίου, Βαρβάρα Σεφέρη, διάβασε επιλεγμένα αποσπάσματα του βιβλίου, με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο να ταξιδεύει το κοινό με συνθέσεις δικές του αλλά και γνωστών συνθετών.

Η Χριστιάνα Ζάρου στο βιολί μαζί με τη Μπέσυ Νάσση στο αρμόνιο έπαιξαν μουσικά θέματα πασίγνωστων soundtrack δίνοντας ανάσες στους ομιλητές.
Ο Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Αιγίου Θοδωρής Πανουτσόπουλος, ο Τεχνολόγος Πολ. Μηχανικός και ραδιοφωνικός παραγωγός Τάσος Ξενόφος, η ηθοποιός, Αγγελική Σαμπάνη, η παιγνιοθεραπεύτρια και συγγραφέας Κατερίνα Ανδρικοπούλου, και ο ποιητής – στιχουργός – αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών Ηλίας Παπακωνσταντίνου, παρέσυραν τους θεατές στις σελίδες του βιβλίου, μέσα από τη δική τους οπτική.

Η παρουσίαση έκλεισε με τον συγγραφέα του βιβλίου, Πάνο Χρυσοστόμου, να εκθέτει τον τρόπο σκέψη του και να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για συνέχιση του βιβλίου. Το acoustic project, Final act, εντυπωσίασε παρεμβαλλόμενο στα λόγια του συγγραφέα, μεταφράζοντας ακουστικά τους στοχασμούς του, ενώ το κλείσιμο της υπέροχης βραδιάς ανέλαβε ο σπουδαίος ερμηνευτής Κώστας Θωμαΐδης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr