background img
banner
banner

Μούρτζης και Σωκράτους πρώτες μεταγραφές του Α.Ο. Αιγιαλέων

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΥΣΙΝΟ ΡΟΣΤΕΡ

Η διοίκηση του Α.Ο. Αιγιαλέων ανακοίνωσε την απόκτηση του Πατρινού παίκτη Φώτη Μούρτζη, ο οποίος θα ενισχύσει το κέντρο της ομάδας για τη σεζόν 2020-21! Ο 33χρονος κεντρικός μπλοκέρ, με ύψος 1.90 που μετρά 22 ολόκληρα χρόνια στη σάλα, είναι η πρώτη μεταγραφή που ανακοινώθηκε, αλλά και ταυτόχρονα ένα από τα πιο δυνατά “φρέσκα” ονόματα της ομάδας μπρος στην πρόκληση της Preleague, αφού έχει στη “ζώνη” του πρωτιές σε Α2, πανελλήνια πρωταθλήματα και συμμετοχές στη Volleyleague με τις ομάδες στις οποίες έχει παίξει στην καριέρα του. ( ΕΑΠ, Παναχαϊκή, Ολυμπιάδα). Ακολούθησε η απόκτηση του 23χρονου πασαδορου Χρηστου Σωκράτους. Ο νεαρός με ύψος 1.81 έχει παίξει σε Παφιακο, ΕΑΠ, Ολυμπιάδα και στην Εθνική νέων της Κύπρου.

Παράλληλα συνεχίζονται και οι ανανεώσεις παικτών από το περυσινό ρόστερ. Κάτοικοι Αιγίου παραμένουν ο διαγώνιος Ανδρέας Παπασταθόπουλος, ο οποίος (παρά το νεαρό της ηλικίας του) είναι και ο παλαιότερος παίκτης καθώς η νέα σεζόν θα είναι η 8η στον Αιγιώτικο σύλλογο! Ανανέωσαν επίσης, ο Φάνης Δασκαλόπουλος (μετά τον αδελφό του, Ανδρέα) και ο “βενιαμίν” της ομάδας Γιώργος Καραγιάννης, ενώ αποχώρησε ο Βασίλης Κανάς που θα συνεχίσει στην Α2 κατηγορία, και πιο συγκεκριμένα στην Ολυμπιάδα Πατρών. “Το σωματείο μας τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην άνοδο της ομάδας μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία – τη δύναμη την έχει πάντοτε!” τόνισε σε σχετική ανακοίνωση η διοίκηση του Α.Ο. Αιγιαλέων.

Δικαίωμα συμμετοχής ενός ξένου στην Pre League

Δικαίωμα εγγραφής στο Φύλλο Αγώνος για κάθε ομάδα της Pre League θα έχει και ένας αλλοδαπός, εφόσον μεταγραφεί με Διεθνές Πιστοποιητικό Μεταγραφής (International Transfer Certificate – ITC) και σύμφωνα με τους Κανονισμούς της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (FIVB) και διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα. Δικαίωμα εγγραφής στο Φύλλο Αγώνος ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ θα έχει και ένας αθλητής Κυπριακής υπηκοότητας που σπουδάζει σε Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Ελλάδος (ΑΕΙ/ΑΤΕΙ/ΙΕΚ/Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση) και έχει μεταγραφεί με Διεθνές Πιστοποιητικό Μεταγραφής (International Transfer Certificate – ITC) και σύμφωνα με τους Κανονισμούς της Διεθνούς Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (FIVB). Τα ανωτέρω εφαρμόζονται και για τους Κυπρίους αθλητές, οι οποίοι έχουν κάνει χρήση της διάταξης αυτής τουλάχιστον για μία αγωνιστική περίοδο και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους εγκαθίστανται μόνιμα στην Ελλάδα.

Οι μετεγγραφές των αλλοδαπών αθλητών, θα γίνονται με την ολοκλήρωση της διαδικασίας του Διεθνούς Πιστοποιητικού Μεταγραφής μέχρι πέντε εργάσιμες ημέρες πριν την έναρξη του αντίστοιχου Πρωταθλήματος και προκειμένου για Κύπριους Αθλητές – Φοιτητές, για το πρώτο Πρωτάθλημα που έχει δικαίωμα συμμετοχής. Επιτρέπεται αντικατάσταση ενός αρχικά αποκτηθέντος αλλοδαπού αθλητή με άλλο αλλοδαπό μόνο μετά την λήξη της Α’ Φάσης (σε περίπτωση που το Πρωτάθλημα διεξάγεται σε Α’ και Β’ Φάση) ή του Α’ Γύρου του αντίστοιχου Πρωταθλήματος (σε περίπτωση που το Πρωτάθλημα διεξάγεται σε Α’ και Β’ Γύρο για Πρωταθλήματα 2 Γύρων).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr