background img
banner
banner

Ξεχωριστή ήταν και φέτος η γιορτή της Ακαδημίας του Αστέρα Τέμενης BC | ΦΩΤΟ

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε και φέτος η γιορτή για τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020 της Ακαδημίας του Αστέρα Τέμενης B.C. που πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της Affidea Ελλάδος, μεγάλου χορηγού του συλλόγου. Το ανοιχτό γήπεδο της Τέμενης ήταν γεμάτο από κόσμο ενώ με την παρουσία τους ξεχώρισαν οι διακεκριμένοι προσκεκλημένοι από το χώρο του ελληνικού μπάσκετ στους οποίους απονεμήθηκαν βραβεία για την συνολική προσφορά τους στην ελληνική καλαθοσφαίριση και στην προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους. Οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι του Αστέρα Τέμενης B.C. που βραβεύτηκαν, ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Προμηθέα Πάτρας Χρήστος Μήλας και ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού και νυν του Ιωνικού Βαγγέλης Σακελλαρίου, οι οποίοι από πλευράς τους έχουν βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να υπάρχει ζωντανό το όνειρο της ακαδημίας, του αθλητισμού αλλά και της νέας γενιάς. Μαζί τους, ήταν και ο Μάκης Γιατράς ο οποίος βέβαια δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο προπονητής του Προμηθέα, μαζί με τον Θανάση Σκουρτόπουλο απένειμαν τα διπλώματα και μετάλλια σε όλους τους μικρούς αθλητές Juniors της Ακαδημίας για τη χρονιά που πέρασε, τόσο για την συμμετοχή τους στα παιδικά πρωταθλήματα, όσο και για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες εντός και εκτός νομού σε διάφορα τουρνουά κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και οι βουλευτές Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας, Άγγελος Τσιγκρής και Ιάσων Φωτήλας .

Στο πλαίσιο της βράβευσής του από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Affidea Ελλάδος Θεόδωρο Καρούτζο, ο ομοσπονδιακός προπονητής Θανάσης Σκουρτόπουλος ανέφερε: «Η Ακαδημία, ολοκληρώνοντας με επιτυχία την πρώτη χρονιά λειτουργίας της, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι δημιουργεί τις προϋποθέσεις, ώστε οι παίκτες της να επεκτείνουν τα όρια των αθλητικών τους ονείρων. Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμητική βράβευση. Σας εύχομαι καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων που έχετε θέσει».

Κατά την απονομή της τιμητικής πλακέτας από τον βουλευτή Αχαΐας Ιάσονα Φωτήλα, ο μπασκετμπολίστας του Ιωνικού Βαγγέλης Σακελλαρίου είπε: «Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην Ακαδημία για το έργο της και ιδιαίτερα στα μέλη του Δ.Σ. που καλλιεργούν ένα φυτώριο ταλέντων, που παράγουν ήθος και αθλητισμό. Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία, σωματική και ψυχική».

Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος του Προμηθέα Πάτρας Χρήστος Μήλας, του οποίου τη βράβευση έκανε ο Πρόεδρος του Αστέρα Τέμενης B.C. Γιώργος Χρηστίδης, σημείωσε: «Έχετε καταφέρει αρκετά σε σύντομο χρονικό διάστημα, συγχαρητήρια για την προσπάθεια και την βελτίωση που έχετε επιφέρει. Χρειάζεται υπομονή, επιμονή και σωστός προγραμματισμός. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για τη βράβευση και να ευχηθώ πολλές αγωνιστικές επιτυχίες».

Με την ολοκλήρωση της γιορτής λήξης της Ακαδημίας, το Δ.Σ. της Ακαδημίας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους αυτούς που συνέβαλαν στην επιτυχημένη έκβασή της, κλείνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εναρκτήρια χρονιά της Ακαδημίας και ιδιαίτερα του Παιδικού τμήματος, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως σημείωσε ο Γιώργος Χρηστίδης, Πρόεδρος του Αστέρα Τέμενης B.C. «στόχος μας είναι να παράγουμε ήθος, να εκπαιδευτούμε καλύτερα και να αποκτήσουμε την τεχνογνωσία ανάδειξης παικτών, ώστε τα δικά μας παιδιά να εξελιχθούν, να πάρουν τη θέση που τους αξίζει στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης και να γράψουν τη δική τους ιστορία στα παρκέ, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στα τμήματα των Ακαδημιών και επιδιώκοντας να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό στους μικρούς αθλητές».

Υπενθυμίζεται ότι από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, η Ακαδημία Αστέρα Τέμενης B.C. ένωσε τις δυνάμεις της με ένα ακόμα σωματείο, τον Προμηθέα Πάτρας, θέτοντας έτσι υψηλότερους στόχους σε επαγγελματικό επίπεδο, δημιουργώντας παράλληλα τις προϋποθέσεις, ώστε οι παίκτες της να επεκτείνουν τα όρια των αθλητικών τους ονείρων.

Με τη λήξη της γιορτής ακολούθησε κέρασμα, παιχνίδια, δραστηριότητες, μουσική και χορός για μικρούς και μεγάλους, ενώ τη δική τους ξεχωριστή νότα σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης έδωσαν οι τσιρλίντερς της Κατιάνας Λατάνη που εντυπωσίασαν και καταχειροκροτήθηκαν. Το βράδυ η διοίκηση του Αστέρα παρέθεσε δείπνο στους προσκεκλημένους στο ΜΕΖΖΟ ΜΕΖΖΟ, στην παραλία της Τέμενης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr