background img
banner
banner

Οι Παλαίμαχοι Αιγιαλείας φιλοξένησαν τη Μικτή Παλαιμάχων Ελλάδας (2-2) | ΦΩΤΟ

Μνήμες από το ένδοξο παρελθόν του Ελληνικού ποδοσφαίρου “ξύπνησαν” το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο Καμαρών. Η Μικτή Παλαιμάχων Ελλάδας με μεγάλα αστέρια στη σύνθεσή της φιλοξενήθηκε από τους Βετεράνους Αιγιαλείας σε ματς για κοινωνικό σκοπό. Η εξέλιξη του αγώνα ήταν συναρπαστική και το τελικό 2-2 άφησε ευχαριστημένες και τις δύο ομάδες. Τα γκολ τις Μικτής πέτυχαν οι Γκόγκιτς και Λάμπρος Γεωργιάδης (με πέναλτι που κέρδισε ο Μπέλλος μετά από ατομική προσπάθεια). Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Στασινόπουλος και Γεωργαντόπουλος.

Μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησε τραπέζι στην Άκολη με τους παλαίμαχους της Μικτής να ευχαριστούν θερμά τον Άγγελο Λεπίδα και όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την φιλοξενία.
Από την πλευρά της η ομάδα των παλαιμάχων Αιγιαλείας τους ευχαριστεί για την αποδοχή της πρόσκλησης και τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Ευχαριστεί επίσης τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Δήμου Αιγιάλειας κ. Τάκη Ανδριόπουλο για την παραχώρηση του γηπέδου.

Φωτογραφίες: Κώστας Πάσχος – Αντώνης Καρπούζας

Διαιτητές: Κομνηνός – Βαρνακιώτης.

Οι Παλαίμαχοι Αιγιαλείας αγωνίστηκαν με την εξής σύνθεση: ΓΕΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΌΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΟΥΚΑΤΟΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΚΟΝΔΡΑΣ, ΚΑΤΣΑΙΤΗΣ, ΡΟΥΜΠΑΣ, ΦΟΡΤΩΣΗΣ, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΓΟΥΡΑΣ, ΛΕΓΑΤΟΣ, ΜΠΟΥΝΙΑΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: ΚΑΛΠΟΥΖΑΝΗΣ – ΛΕΠΙΔΑΣ).

Η Μικτή Παλαιμάχων Ελλάδας έπαιξε με τους: ΚΕΛΕΣΙΔΗ Π., ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ Ν., ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Β., ΚΑΛΤΣΑ Χ., ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ Α., ΜΑΓΙΑΤΗ Α., ΜΑΓΓΙΝΑ Ι., ΣΥΡΜΑ Λ., ΜΠΟΝΟΒΑ Α., ΜΠΕΛΛΟ Θ., ΓΚΟΓΚΙΤΣ Σ., ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Λ., ΙΩΑΝΝΙΔΗ, ΓΕΩΡΓΑΛΑ Α., ΚΑΛΤΣΑ Κ., ΑΔΕΛΦΙΔΗ Σ., ΣΤΑΜΑΤΗ Α., ΛΕΑΚΟ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΑΝΤ. ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr