background img
banner
banner

Παρατηρήσεις για την πλατεία Διονυσίου Πολιτόπουλου

ΓΙΑ ΚΑΔΟ ΚΑΙ ΜΠΑΖΑ

Για την κατάσταση της πλατείας Διονυσίου Πολιτόπουλου, επί της Νικ. Πλαστήρα, διαμαρτύρεται αναγνώστης στo protionline.gr.

Αφενός αναφέρεται στην παραμονή μπαζών παρότι ο εργολάβος έχει φύγει προ πολλού και αφετέρου στον κάδο ανακύκλωσης που, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, παραμένει γεμάτος αρκετές μέρες.

Συγκεκριμένα, ο δημότης αναρωτιέται γιατί ο εν λόγω κάδος παραμένει γεμάτος αρκετές ημέρες και κάθε πότε γίνεται η περισυλλογή. Μεταφέροντας το ερώτημα στον αντιδήμαρχο Καθαριότητας Νίκο Καραΐσκο, τονίστηκε ότι η αποκομιδή των ανακυκλώσιμων γίνεται σε καθημερινή βάση στο Αίγιο και τρεις φορές την εβδομάδα στις υπόλοιπες ενότητες του δήμου.

Ο κ. Καραΐσκος τόνισε πως ίσως ο εν λόγω κάδος δεν καθαρίστηκε για λίγες μέρες εκ παραδρομής ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι η αποκομιδή γίνεται με τακτικότητα και πως κοντά στο σημείο της πλατείας, δηλαδή στη στροφή των Διγελιωτίκων, υπάρχει και πράσινο σημείο.

Επίσης, διαβεβαίωσε πως τα ανακυκλώσιμα διαχωρίζονται και η αποκομιδή είναι διαφορετική ενώ γίνεται και σε διαφορετικές ώρες ώστε να αντιληφθεί ο δημότης πως πρόκειται για μία εντελώς άλλη διαδικασία και να συμμετέχει έμπρακτα στην ανακύκλωση.

Εν των μεταξύ, ο εν λόγω πολίτης, στο δεύτερο σκέλος της παρατήρησής του για την εν λόγω πλατεία, σημειώνει: ΄΄Η επισκευή των ανοιγμάτων εισόδου επί του οδοστρώματος τελείωσε εδώ και αρκετό καιρό, τα μπάζα στην πλατεία Διονυσίου Πολιτόπουλου παραμένουν όπως φαίνεται στις πιο κάτω φωτογραφίες. Αναρωτιέμαι, οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου δεν ελέγχουν τους εργολάβους μετά το πέρας των εργασιών; Δεν ευθύνεται ο εργολάβος για την μεταφορά των μπαζών και τον καθαρισμό του;΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr