background img
banner
banner

Πρώτο ραντεβού με συγκίνηση και αισιοδοξία | ΦΩΤΟ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΦΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ

Από ομοψυχία και αισιοδοξία χαρακτηρίστηκε η χθεσινοβραδινή συνάντηση των «μελανόλευκων», οι οποίοι με χαρά και συγκίνηση βρέθηκαν πάλι όλοι μαζί, αφήνοντας πίσω τους καραντίνα και υποχρεώσεις. Την ατμόσφαιρα «γλύκαναν» τα μέλη της διοίκησης, εκφράζοντας την πλήρη εμπιστοσύνη προς τους ποδοσφαιριστές, την καλοπροαίρετη κριτική και συμπαράσταση που απολαμβάνει η ομάδα από τους φιλάθλους, καθώς και την καλή διάθεση που υπάρχει από τους χορηγούς, κόντρα στην οικονομική κρίση της εποχής.

Τα συγχαρητήρια για την άνοδο

Παράλληλα το ΔΣ βρήκε την ευκαιρία να ανακοινώσει επίσημα και με σύσσωμο το έμψυχο υλικό του Παναιγιάλειου, τα συγχαρητήρια για την άξια επιτυχία της ανόδου, άσχετα αν αυτή δεν προήλθε μέσα από τους αγώνες μπαράζ.

Από την πλευρά τους οι παίκτες υποστήριξαν, ότι προτίμησή τους ήταν η άνοδος να κριθεί με τους αγώνες play off, που δεν διεξήχθησαν, έχοντας απόλυτη πίστη στις ικανότητές τους και στην μεγάλη φόρμα που διάνυε η ομάδα την περίοδο εκείνη.

Άνοδος χωρίς φιέστα

Δυστυχώς οι δύσκολες συνθήκες που παρουσιάστηκαν και ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει, δεν επέτρεψαν στον ιστορικό σύλλογο να δώσει στην επιτυχία της ανόδου πανηγυρικό χαρακτήρα.
Τα μέλη της διοίκησης τόνισαν, πως αν στην πορεία επιτραπεί προσέλευση φιλάθλων στα γήπεδα, τότε θα προγραμματιστεί ένα φιλικό με γνωστό αντίπαλο, το οποίο θα διαδεχθεί η φιέστα ανόδου.

Στην πορεία της συζήτησης ακούστηκαν προτάσεις, βολιδοσκοπήθηκαν προθέσεις, ενώ τονίστηκε πως η Γενική Συνέλευση που ακολουθεί στις 13 τρέχοντος, θα κρίνει πολλά για το παρόν και το μέλλον του ιστορικού Παναιγιάλειου.

Ευχαριστίες στους οικοδεσπότες της «Βοστίτσας»

Το ΔΣ και οι ποδοσφαιριστές του Αιγιώτικου Συλλόγου, δεν παρέλειψαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στους αδελφούς Κώστα και Χρήστο Σωτηρόπουλο, για την ευγενική τους χορηγία να παραθέσουν το δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.

Με την απαγόρευση που ισχύει για τον κορωνοϊό, δεν ενώθηκαν τα τραπέζια, αντίθετα ποδοσφαιριστές και διοικητικά μέλη, δεν ξεπερνούσαν τα έξι άτομα σε κάθε παρέα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr