background img
banner
banner

ΣΤΙΒΟΣ: Ασημένιος” Πανελληνιονίκης ο Ανδρέας Μπαχός του “Αθηνόδωρου”

Με έξι αθλητές εκπροσωπήθηκε ο “Αθηνόδωρος” στους τελικούς του πανελληνίου πρωταθλήματος της κατηγορίας Κ18 (κάτω των 18 ετών), που έγινε στο στάδιο “Αλκαζάρ” της Λάρισας το Σαββατοκύριακο.

Οι Ανδρέας Μπαχός, Νίκος Γεωργίου, Γιάννης Βαρβίας, Πολυχρόνης Ιατρόπουλος, Ανδρέας Γεωργίου και Ανδριάνα Σανδραβέλη, κέρδισαν την πρόκριση από την επίδοση που πέτυχαν στους διασυλλογικούς αγώνες της κατηγορίας τους, που ήταν το μόνο κριτήριο, αφού λόγω των μέτρων κατά του κορωνοιού δεν έγιναν άλλοι αγώνες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ανδρέας Μπαχός που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον αγώνα των 10000μ βάδην. Με μεγάλο ρεκόρ συλλόγου (επίδοση 47.09 ανεπίσημα) και μπορεί σε μια βδομάδα στα Ιωάννινα στο πρωτάθλημα Κ20 να σπάσει και το φράγμα των 47 λεπτών στο αγώνισμα..

Η Ανδριάνα Σανδραβέλη στα 2.000 με φυσικά εμπόδια, συνέτριψε το ατομικό της ρεκόρ καθώς πήγε στη Λάρισα με επίδοση 9.05.37 και κατάφερε να τερματίσει 8η με επίδοση 8.26.44!

Οι αδελφοί Γεωργίου (Ο Ανδρέας στα 1.500μ. και ο Νίκος στα 2.000 μ με φυσικά εμπόδια) και ο Πολυχρόνης Ιατρόπουλος στο δέκαθλο πλησίασαν τα ατομικά τους ρεκόρ και κέρδισαν την 12η, 9η και 6η θέση αντίστοιχα. Τελευταίος στη σειρά αγωνίστηκε (χθες αργά το απόγευμα) ο Βαρβίας στο ύψος, ο οποίος κατετάγη 6ος με 1.85.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr