background img
banner
banner

Στο Αίγιο 7-8-9 Αυγούστου το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας από τον ΝΟΑ

Σε δύσκολους καιρούς ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αιγίου “ο Ποσειδών” ανέλαβε τη διοργάνωση του περιφερειακού πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας OPTIMIST— LASER 4,7. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στον κόλπο του Αιγίου το τριήμερο 7-8-9 Αυγούστου με τη συμμετοχή όλων των ναυτικών ομίλων της περιφέρειας Νοτίου Ελλαδας. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με τους υγειονομικούς κανονισμούς που έχει θεσπίσει το Υπουργείο Υγείας και η Ελληνική Ιστιοπολοϊκή Ομοσπονδία.

Στο μεταξύ, πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιουλίου η 1η τακτική γενική συνέλευση της ΕΙΟ για το 2020 όπου 92 εκπρόσωποι ομίλων απ’ όλη τη χώρα ψήφισαν ομόφωνα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, καθώς τον ισολογισμό και τα αποτελέσματα χρήσης της ομοσπονδίας για το 2019. Η συνέλευση έγινε στην αίθουσα της Περιφέρειας Αττικής Νοτίου Τομέα και συζητήθηκε επίσης η χρηματοδότηση των σωματείων – ένα διαχρονικό αίτημα της ΕΙΟ – η σημασία που έχει οι όμιλοι να δηλωθούν στο μητρώο της ΓΓΑ, καθώς και ότι είναι απαραίτητη η παρουσία δικηγόρου ως προέδρου της εφορευτικής επιτροπής στις εκλογές των ομίλων.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων εξέφρασαν την μεγάλη ικανοποίησή τους για την επανέναρξη της αγωνιστικής δραστηριότητάς τους σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΕΙΟ και της ΓΓΑ και καταχειροκρότησαν τη διοίκηση για τα πεπραγμένα της και την άψογη διαχείριση της την εποχή του κορωνοϊού.

Σχολιάστηκε, μάλιστα, το γεγονός ότι στη συνέλευση παρευρέθηκαν τόσοι πολλοί εκπρόσωποι ομίλων, οι οποίοι αψήφισαν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω ζέστης και με την παρουσία τους έδειξαν πλήρη εμπιστοσύνη στην ΕΙΟ ακόμα και για την οργάνωση της εκδήλωσης που ικανοποίησε τους πάντες.

Γι’ αυτό και το πανηγυρικό κλίμα που για μια ακόμη φορά αποδεικνύει στην πράξη ότι ο ιστιοπλοϊκός κόσμος είναι ενωμένος σαν γροθιά.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr