background img
banner
banner

Τέλος Αυγούστου η κλήρωση των πρωταθλημάτων

ΑΡΧΙΖΟΥΝ 26-27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ Α΄ ΚΑΙ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Από τη συνεδρίαση της ΕΠΣ Αχαΐας, ορίστηκαν οι ημερομηνίες έναρξης των πρωταθλημάτων. Με την προϋπόθεση να επιτρέπει το πρωτόκολλο υγιεινής τις δραστηριότητες στα γήπεδα ποδοσφαίρου, η Ένωση του νομού μας αρχικά τοποθέτησε με ταυτόχρονη εκκίνηση την Α΄ και Β΄ κατηγορία, προγραμματίζοντας την πρεμιέρα τους για το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Σεπτεμβρίου. Η Γ΄ κατηγορία θα ξεκινήσει το δικό της πρωτάθλημα στις 10 και 11 Οκτωβρίου.

Τέλος το σενάριο τριών ομίλων στην Β΄ κατηγορία

Αρνητικά αντέδρασαν τα περισσότερα σωματεία της Β΄ κατηγορίας, στο ενδεχόμενο μετατροπής τον δυο ομίλων σε τρεις. Κατόπιν τούτου η ΕΠΣΑ απέσυρε οριστικά αυτή την πρόταση, διατηρώντας 32 τον αριθμό των σωματείων, σχηματίζοντας έτσι μετά τις δηλώσεις συμμετοχής τους δυο 16ρηδες ομίλους.

Μειώνονται τα παράβολα πρωταθλήματος και κυπέλλου

Κατανοώντας τις δύσκολες μέρες και την υπάρχουσα οικονομική κρίση, η ΕΠΣΑ πήρε την πρωτοβουλία να διαμορφώσει προς το καλύτερο το κόστος των παραβόλων σε όλες τις κατηγορίες.
Μάλιστα η συμμετοχή στο κύπελλο, έχει την χαμηλότερη τιμή (30 ευρώ) από κάθε άλλη φορά. Παράλληλα δίνεται το δικαίωμα στα σωματεία, να καταθέτουν το 50% του παραβόλου με την δήλωση συμμετοχής και το υπόλοιπο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Πως διαμορφώνονται οι τιμές στα παράβολα:

  • Α΄ κατηγορία 170 ευρώ, αντί για 240 την περυσινή σεζόν
  • Β΄ κατηγορία 120 ευρώ, αντί για 190
  • Γ΄ κατηγορία 80 ευρώ, αντί για 120
  • Συμμετοχή στο κύπελλο 30 ευρώ αντί για 50

Χωρίς παράβολο τα σωματεία που επαναδραστηριοποιούνται

Ομάδες που είχαν αποχωρήσει από τα πρωταθλήματα ΕΠΣΑ και επιστρέφουν, αποφασίστηκε να μην υποχρεώνονται στην καταβολή παραβόλου συμμετοχής.

Παρατηρητές θα ορίζονται  μόνο με αίτημα σωματείου

Μια άλλη ανακοίνωση που θα δούμε από την Ένωση, είναι ότι δεν θα υπάρξει ορισμός παρατηρητών, παρά μόνο σε περίπτωση αιτήματος σωματείου, που φυσικά θα χρεώνεται.
Διαφορετικά κατόπιν συνεννόησης των δυο αντιπάλων σωματείων, μπορεί να οριστεί ένα άτομο από κάθε ομάδα, που θα κάνει χρέη παρατηρητή.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr