background img
banner
banner

Τελετή αποφοίτησης σε όμορφη ατμόσφαιρα!

ΣΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΙΓΙΟΥ

Με μια λιτή αλλά συγκινησιακά φορτισμένη τελετή, οι μαθητές της Γ΄ τάξης του 2ου Γυμνασίου αποχαιρέτησαν το σχολείο τους το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιουνίου στον αύλειο χώρο. Ακολουθώντας τις οδηγίες του υπουργείου Παιδείας, η τελετή έγινε με την παρουσία μόνον των μαθητών που αποφοιτούν, των οικογενειών τους και των καθηγητών τους.

Η Διευθύντρια Ευτυχία Τσουρούτη, εκπροσωπώντας τον σύλλογο των διδασκόντων, αφού εξήρε το ήθος των μαθητών, τους ευχήθηκε να συνεχίσουν τον «αγώνα τον καλό» για μόρφωση και προκοπή με αξιοπρέπεια και εντιμότητα. Ευχαρίστησε, επίσης, τους γονείς για την αγαστή συνεργασία τους.

Στη συνέχεια, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων Αννέτα Σιαβελή, στον αποχαιρετιστήριο λόγο της, αναφέρθηκε στα εφόδια που έλαβαν οι μαθητές «ως χρυσή παρακαταθήκη», υπογράμμισε τη σημασία της ακεραιότητας του χαρακτήρα και της αγάπης προς τον συνάνθρωπο και τους ευχήθηκε επιτυχία στην εκπλήρωση των στόχων τους.

Τέλος, ο Πρόεδρος του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου της μαθητικής κοινότητας Ηλίας Τσουρούτης, κατά τη σύντομη ανασκόπηση των τριών χρόνων φοίτησής τους στο 2ο Γυμνάσιο, επισήμανε τις ιδιαίτερες συνθήκες που βίωσαν τη χρονιά της αποφοίτησής τους και ευχαρίστησε όλους για τη συνεργασία. Η τελετή έκλεισε με την παρουσίαση ενός video που ετοίμασαν οι ίδιοι οι μαθητές με στιγμιότυπα από εκδηλώσεις και δράσεις των τριών χρόνων της φοίτησής τους και την απονομή σε κάθε μαθητή Αναμνηστικού Λευκώματος, το οποίο επιμελήθηκε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr