background img
banner
banner

Το αγαπημένο παιδί της εξέδρας Βασίλης Μπούνας | ΦΩΤΟ

ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ

Ο Βασίλης Μπούνας γεννημένος στις 20/11/1985 στο Μαρούσι Αττικής, ανεπηρέαστος από τον χρόνο, περισσότερο ώριμος από ποτέ και ποιοτικός σαν το παλιό …κρασί, εξακολουθεί να τρελαίνει κόσμο με τις ανεξάντλητες δυνάμεις του, το πείσμα του, τις φαντεζί του ενέργειες, τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.
Ξεχωριστός από μικρή ηλικία, πρωτόπαιξε στην Κ20 του Ολυμπιακού, για να συνεχίσει σε Χαλκηδόνα, Ατρόμητο, Παναιτωλικό, Κορωπί, Θήβα, Αχιλλέα Καμαρών, Παναργειακό, Όμηρο Νεοχωρίου, ΠΑΟ Βάρδας.

Εκδηλώνοντας την μεγάλη του αγάπη για τον Παναιγιάλειο, αφιέρωσε στον ιστορικό Αιγιώτικο Σύλλογο 10 ολόκληρα χρόνια προσφοράς και περιμένουμε να συνεχίσει με την ίδια φανέλα.
Κινητήριος μοχλός της ομάδας o Βασίλης Μπούνας, γεμίζει το γήπεδο με κόσμο και με σέντρες την αντίπαλη περιοχή. Στις μετρήσεις έγραψε τα περισσότερα χιλιόμετρα στο …κοντέρ του. Ανήσυχος πάντα για την ομάδα, για τη νίκη, για την προσωπική του διάκριση.

Ο πολύτιμος μέσος του Παναιγιάλειου, εκφράζει στo protionline.gr τις απόψεις του για την επιστροφή του στον Παναιγιάλειο, τα αισθήματά του, τις ανησυχίες του, το μέλλον του σαν προπονητής:

Πως ένιωσες μακριά από τον Παναιγιάλειο και στην επιστροφή σου στο Αίγιο;

Όποτε και να έφυγα μακριά από το Αίγιο και τον Παναιγιάλειο όπου και να ήμουν παρακολουθούσα πάντα την ομάδα και η σκέψη μου και η καρδιά μου ήταν πάντα εδώ. Σίγουρα ένιωθα άσχημα όταν έπαιξα αντίπαλος του Παναιγιάλειου με τον ΠΑΟ Βάρδας μέσα στο Αίγιο, γι’ αυτό στο δεύτερο παιχνίδι δεν αγωνίστηκα… μου ήταν πολύ δύσκολο.

Άφησες τα εθνικά πρωταθλήματα για το ερασιτεχνικό

Η αλήθεια είναι όπως έχω ξαναπεί, ότι για την επιστροφή μου δεν το σκέφτηκα καθόλου. Θεώρησα υποχρέωσή μου να είμαι παρών στην ανασυγκρότηση της ομάδας και στον στόχο από το Α΄ τοπικό Αχαΐας στην επάνοδο στην Γ΄ Εθνική
Είτε τοπικό είτε Α΄ εθνική το να είσαι μέλος του Παναιγιάλειου μόνο τιμητικό είναι. Οπότε έδωσα το παρών όπως και έκαναν κι άλλα παιδιά, προσπαθώντας για το καλύτερο.

 

Πως είδες την ποιότητα της ομάδας, ποια αδύνατα σημεία διαπίστωσες;

Στην αρχή να πω την αλήθεια, με τρόμαζε πολύ ότι η ομάδα είχε μικρό ηλικιακά μέσο όρο με νέα παιδιά που σίγουρα είχαν όρεξη για δουλειά αλλά τους έλειπε η εμπειρία. Με την πάροδο του χρόνου όλα τα παιδιά φάνηκαν αντάξια των προσδοκιών της φανέλας του Παναιγιάλειου, συμβάλλοντας σε μεγάλο ποσοστό στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο σε ένα πρωτάθλημα άγνωστο για όλους μας. Είχαμε μάλιστα απέναντί μας κλειστές άμυνες και …περίεργες συνθήκες. Τελικά αποδείχθηκε ότι η Αιγιάλεια έχει ταλέντο και πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα.

Ίσως εγώ προσωπικά να αποτελούσα ένα αδύναμο σημείο της ομάδας, αλλά τελικώς δεν φάνηκε λόγω της ποιότητας των νέων ποδοσφαιριστών. Θεωρώ ότι πιάσαμε υψηλά στάνταρ σε πολλά παιχνίδια και αυτό είναι και μερίδιο από την δουλειά των προπονητών και όλων των ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με την κοινή γνώμη η απόδοσή σου κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα. Προσωπικά πως βαθμολόγησες τον εαυτό σου;

Δεν θα μπω στην διαδικασία βαθμολογίας του εαυτού μου τώρα πια βαδίζοντας τα 35. Το μόνο που θέλω είναι να μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο και να δίνω το 100% για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Ειλικρινά δεν με νοιάζει το γκολ, δεν με νοιάζει η ασίστ. Περισσότερο νοιάζομαι να είναι η ομάδα όσο ψηλότερα μπορεί. Αν ο Παναιγιάλειος είναι ψηλά και εμείς ποδοσφαιρικά ανεβαίνουμε επίπεδο όπως και το να είμαστε έμπνευση για τα νέα παιδιά και να τους μεταφέρουμε την ιστορία και τον παλμό της ομάδας. Είναι σημαντικό να ξέρεις τι φανέλα φοράς.

Ποια ήταν η απόφασή σου για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν κι αν η διαμορφωμένη δυσάρεστη κατάσταση την επηρεάσει;

Σίγουρα όλοι το ξέρουν, φαντάζομαι, ότι θέλω να μείνω στην ομάδα. Έχει προηγηθεί μεγάλη προσπάθεια από όλους στη διοίκηση, που ήταν κύριοι σε δύσκολους καιρούς για τιμ προπονητών, ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα στο Α΄ τοπικό βάζοντας την αγάπη τους για τον Παναιγιάλειο πάνω από το προσωπικό συμφέρον και εννοείται και τους φιλάθλους, που από το υστέρημα τους έδιναν την βοήθεια τους στην ομάδα και τους χορηγούς που χωρίς αυτούς θα ήταν πολύ δύσκολα ακόμα και στο τοπικό να βγει η χρόνια. Βέβαια σε όλους εγώ θέλω να πω ένα ευχαριστώ πραγματικά γιατί στήριξαν μια υγιή προσπάθεια μετά από χρόνια και ανταπέδωσε καρπούς, Πλέον με τον κορωνοϊό είναι όλα στον αέρα, παντού αβεβαιότητα και ποσό μάλλον για το μέλλον της ομάδας υπάρχουν πολλά σοβαρά ερωτηματικά. θα παίξεις με κόσμο η χωρίς; μέχρι που θα φτάσει ο όμιλος; θα γίνει κανονικά το πρωτάθλημα η όπως φέτος θα σταματήσει. Πιθανότητες που φέρνουν μια σύγχυση σε όλους όσους προγραμματίζουν την νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Υπομονή και υγεία ελπίζοντας για το καλύτερο.

Η πολιτική της διοίκησης θεωρείς ότι ήταν αγαπητή και ευπρόσδεκτη από τους παίκτες; Μπορεί να τους επηρεάσει θετικά ή αρνητικά για το επόμενο βήμα τους;

Σίγουρα η διοίκηση έβγαλε με επιτυχία την ομάδα, σε μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ιστορίας της. Σιγά -σιγά κερδίζοντας την χαμένη της αίγλη, μπήκε ξανά στην αγκαλιά και στα δρώμενα της πόλης. Ήταν ενεργή στις εκδηλώσεις, απόλυτη στην διαχείριση, φερέγγυα στις υποχρεώσεις της, Γενικά η πολιτική και οι πράξεις της διοίκησης, διατηρούν στο …περίμενε όλους τους ποδοσφαιριστές, που βάζουν σε πρώτη προτεραιότητα τον Παναιγιάλειο, περιμένοντας τις εξελίξεις της ερχόμενης Γενικής Συνέλευσης.

Βρίσκεσαι στην λίστα των υποψήφιων για το δίπλωμα UEFA C. Μίλησέ μας γι’ αυτή σου την κίνηση

Ασχολούμαι με την ακαδημία και την προπονητική εδώ και ένα χρόνο στις ακαδημίες της ομάδας, Θα ήταν λάθος μου να μην πήγαινα στην σχολή αφού είναι και δίπλα μας στην Πάτρα. Οι υποχρεώσεις όμως του μαγαζιού και της κίνησης του καλοκαιριού δεν μου επέτρεψαν να παραστώ σε αυτή την πρώτη φάση και θα πάω στην επόμενη τον Νοέμβριο. Σκοπός μου είναι μάθω όσα περισσότερα μπορώ και να εξελιχθώ, ώστε να μπορώ να περάσω τις γνώσεις μου στα νέα παιδιά. Οι νεαροί και οι Ακαδημίες πρέπει να προσεχθούν, είναι το μέλλον μας.

Πως βλέπεις να διαγράφεται το μέλλον στον Παναιγιάλειο;

Ένα τελευταίο που θα ήθελα να πω και το έχω δηλώσει παλαιότερα, έχοντας εικόνα, πιστέψτε με, για το μέλλον της ομάδας. Υπηρετώντας την «μελανόλευκη» φανέλα 10 χρόνια και παίζοντας αμέτρητα παιχνίδια, καταλήγω στο εξής. Είναι κρίμα να χαθεί αυτή η προσπάθεια. Η ομάδα διαθέτει τρομερό ταλέντο, νέα παιδιά. έμπειρα παιδιά με τρομερές παραστάσεις. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι έτοιμη και για την επόμενη κατηγορία με κάποιες φυσιολογικές προσθαφαιρέσεις. Μην κοιτάμε ονόματα, αφήνουμε εγωισμούς και τα συναφή. Πρέπει να βρεθεί μια υγιής λύση. Ο Παναιγιάλειος δεν είναι ούτε ο Μπούνας, ούτε ο κάθε πρόεδρος. ούτε οι προπονητές, ούτε ο κάθε ποδοσφαιριστής, Εμείς απλώς αποτελούμε ένα μικρό κομμάτι από την μεγάλη ιστορία του. Ο Παναιγιάλειος θα είναι πάντα μια μεγάλη ομάδα. Εύχομαι να βρεθεί η καλύτερη λύση στην γενική συνέλευση της Δευτέρας και να μπει αποφασισμένη η ομάδα στο γήπεδο το γρηγορότερο. Ας συσπειρωθούμε όλοι για ένα καλύτερο μέλλον. για την ομάδα μας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr