background img
banner
banner

Τρίκαλα: Ραντεβού με 27χρονο αστυνομικό πριν χαθούν τα ίχνη της 16χρονης

Ραντεβού στην κεντρική πλατεία της πόλης με 27χρονο αστυνομικό, με τον οποίο είχε επαφές, φέρεται να πραγματοποίησε η 16χρονη κοπέλα από τα Τρίκαλα, λίγες ώρες προτού εντοπιστεί νεκρή το πρωί της Τετάρτης 15 Ιουλίου, δίπλα στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία. Όπως αναφέρει στο ethnos.gr ο δικηγόρος της οικογένειας της 16χρονης, Δημήτρης Σαμαρτζής, γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης τη 16χρονη συνόδεψε μία ξαδέρφη της μέχρι την κεντρική πλατεία των Τρικάλων, όπου είχε ραντεβού με τον 27χρονο. Όταν ο τελευταίος έφτασε στην πλατεία, η 16χρονη ζήτησε από την ξαδέρφη της να φύγει, χωρίς στη συνέχεια να γνωρίζει κανείς, που πήγαν οι δυο τους.

«Δε θέλω να κατηγορήσω ένα νέο άνθρωπο, ωστόσο, είναι πολύ σημαντική η μαρτυρία ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης ο 27χρονος με τη 16χρονη είχαν ραντεβού και αυτό πρέπει να διερευνηθεί», λέει στο ethnos.gr ο κ. Σαμαρτζής.

Ο ίδιος σημειώνει ακόμα ότι πρέπει να διερευνηθεί και το βιβλίο συμβάντων της αστυνομίας Τρικάλων, προκειμένου να διαπιστωθεί, αν ισχύει η πληροφορία ότι η 16χρονη πριν από περίπου ένα χρόνο είχε προχωρήσει σε καταγγελία για χρήση βίας σε βάρος της από κάποιο νεαρό. Η οικογένεια της 16χρονης δηλώνει άγνοια για τη συγκεκριμένη καταγγελία.

Δεν έγινε νεκροψία – νεκροτομή

Μετά από αίτημα της οικογένειας της 16χρονης δε συντελέστηκε ακόμα νεκροψία – νεκροτομή και η σορός τς κοπέλας αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο των Τρικάλων. Όπως αναφέρει ο κ. Σαμαρτζής, η οικογένεια θέλει να οριστεί δικός της πραγματογνώμονας, ο οποίος να είναι «παρών» κατά τη διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής.

«Η ιατροδικαστής από τη Λάρισα, κ. Λεοντάρη, προχώρησε σε μία μακροσκοπική εξέταση στο σημείο που βρέθηκε η σορός της 16χρονης και προχώρησε σε μία πρόχειρη εκτίμηση ότι επρόκειτο για αυτοκτονία. Η οικογένεια της 16χρονης αμφισβητεί το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Η κοπέλα δεν είχε παρουσιάσει ποτέ αυτοκτονικές διαθέσεις, ενώ υπάρχει και η μαρτυρία για το ραντεβού αργά το βράδυ. Όλα αυτά πρέπει να διερευνηθούν. Σήμερα θα καταθέσω το αίτημα για τον ορισμό του πραγατογνώμωνα και σε δύο – τρεις μέρες θα μπορέσει να γίνει η νεκροψία – νεκροτομή», τονίζει ο κ. Σαμαρτζής.

Πηγή


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΛΛΑΔΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr