background img
banner
banner

«Ψηλά στον Ουρανό» και «Σιωπηλός Μάρτυρας»

ΘΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΤΟ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ» ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ

Συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές στο υπαίθριο θέατρο «Γεώργιος Παππάς» με δύο ακόμη προβολές κάτω από τα αστέρια και θέα τον Κορινθιακό. Την Παρασκευή 10 Ιουλίου, έρχεται το «Ψηλά στον Ουρανό»! Ακόμα ένα εκπληκτικό animation της Pixar, μια περιπέτεια με γέλιο και συναίσθημα. Την Κυριακή 12 Ιουλίου το Rear Window, ένα αριστούργημα του παγκόσμιου κινηματογράφου, έρχεται να θυμίσει τις προεκτάσεις και τη δύναμη της έβδομης τέχνης. Ώρα έναρξης των προβολών, 21.30.

«Ψηλά στον Ουρανό», μεταγλωττισμένο

Ο 78χρονος Καρλ Φρέντρικσεν, ένας συνταξιούχος πωλητής μπαλονιών, παίρνει τη µεγάλη απόφαση να πραγµατοποιήσει το όνειρο της ζωής του: δένει στο σπίτι του χιλιάδες µπαλόνια και πετάει προς τα άγρια τοπία της Νότιας Αµερικής. Στην πορεία όµως ανακαλύπτει ότι δεν είναι µόνος… Μαζί του βρίσκεται ο µεγαλύτερος «εφιάλτης», ένας 8χρονος λαθρεπιβάτης που ακούει στο όνοµα Ράσελ, και που θέλει επίσης να εξερευνήσει το άγνωστο. Στο ταξίδι τους θα συναντήσουν τους πιο εξωτικούς και παράξενους χαρακτήρες, αλλά και τον κίνδυνο.
Σκηνοθέτης: Πιτ Ντόκτερ, Μπομπ Πίτερσον. Πρωταγωνιστές: Εντ Άσνερ, Κρίστοφερ Πλάμερ, Τζόρνταν Ναγκάι. Παραγωγή: 2009. Διάρκεια: 96’.

«Σιωπηλός Μάρτυρας»

Όταν ο φώτορεπορτερ Τζει Μπι Τζεφ Τζέφρις (Τζέιμς Στιούαρτ) σπάει το πόδι του, αναγκάζεται να μείνει σπίτι του καθηλωμένος σε μια πολυθρόνα μέχρι να γίνει καλά. Έτσι περνάει τις μέρες του παρακολουθώντας από το παράθυρό του με τα κιάλια τις ζωές και τις συνήθειες των γειτόνων του. Κάποια στιγμή όμως του δίνεται η εντύπωση ότι ο Λαρς Θόργουολντ (Ρέιμοντ Μπερ), ένας άνδρας που μένει στην απέναντι ακριβώς πολυκατοικία, έχει σκοτώσει τη σύζυγό του. Δεν έχει όμως αποδείξεις και κανείς δεν τον πιστεύει. Τότε ζητάει από την αρραβωνιαστικιά του Λίζα Φρίμοντ (Γκρέις Κέλι) και από τη νοσοκόμας του Στέλλα (Θέλμα Ρίττερ) να τον βοηθήσουν να εξιχνιάσει το μυστήριο της χαμένης συζύγου του Θόρνγουολντ. Οι δυο γυναίκες καταστρώνουν λοιπόν ένα σχέδιο για να πιάσουν τον ύποπτο άνδρα στα πράσα. Το σχέδιο αυτό όμως μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τις ζωές όλων.
Σκηνοθέτης: Άλφρεντ Χίτσκοκ. Πρωταγωνιστές: Τζέιμς Στιούαρτ, Γκρέις Κέλι, Θέλμα Ρίτερ. Παραγωγή: 1954. Διάρκεια: 115’. Είσοδος 3 ευρώ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr