background img
banner
banner

Eκδήλωση μνήμης, για το ήρωα καταδρομέα Σωτήρη Τζουρά

KΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 1974 ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΙΣ ΚΟΡΦΕΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Εκδήλωση μνήμης πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Καλαβρύτων στις Κορφές Καλαβρύτων , την Κυριακή 12 Ιουλίου 2020, για το ήρωα καταδρομέα Σωτήρη Τζουρά που έπεσε στην Κύπρο το καλοκαίρι του 1974, και τους πεσόντες με καταγωγή τις Κορφές.

Η εκδήλωση μνήμης περιλάμβανε την τέλεση μνημοσύνου κατά τη Θεία Λειτουργία στον Ναό Γέννησης της Θεοτόκου, και ακολούθησαν: ομιλία από τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Αθανάσιο Παπαδόπουλο , χαιρετισμός από τον Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Κενεβέζο, προσκλητήριο πεσόντων και κατάθεση στεφάνων.

Παρευρέθηκαν: Η οικογένεια του ήρωα καταδρομέα , ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Κενεβέζος, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Κλειτορίας κ. Σωτήρης Δουκλιάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος του Κέντρου Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης κ. Θύμιος Φλογεράς, για το Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων ο Αρχιφύλακας κ. Παναγιώτης Τσιούσης, για τον Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων ο Ανθυποπυραγός κ.Γιώτης Αινείας, εκπρόσωπος του Συλλόγου Κομάντος 74 κ. Παναγιώτης Μηλιτσόπουλος, εκπρόσωπος του Συνδέσμου Αχαΐας Κύπρου Αχαιών Ακτή κ. Στασής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κ. Χαρίλαος Ερμείδης, τα Διοικητικά Συμβούλια των Πολιτιστικών Συλλόγων Κορφών και Πετσάκων, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Κοινοτήτων, εκπρόσωποι Φορέων, Συλλογών και πλήθος κόσμου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr