background img
banner
banner

Ξύπνησε μνήμες η «Ευτυχία» στον Πλάτανο | ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Μια βραδιά που θα θυμούνται όλοι για καιρό ήταν αυτή στην Πλατεία Πλατάνου την Παρασκευή 24 Ιουλίου. Το Θairος Film Festival της Κινηματογραφικής Λέσχης Αιγίου, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2020, έκανε στάση στο «μπαλκόνι του Κορινθιακού».

Η πλατεία του πανέμορφου γραφικού Πλατάνου γέμισε από κόσμο που έδωσε παλμό και χρώμα, τηρώντας παράλληλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος και η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α Μαρία Τσουκαλά, ενώ ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πλατάνου, Ανδρέας Ρεκούτης, ανοίγοντας την εκδήλωση, ευχαρίστησε τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α και τους παρευρισκόμενους. Την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος, Θοδωρής Πανουτσόπουλος και ο Σπύρος Σημάτης.

Ακολούθησε η προβολή της ταινίας «Ευτυχία» του Άγγελου Φραντζή που έσπασε τα ταμεία και αφορά την πολυτάραχη ζωή της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου. Μια εξαιρετική ταινία που ξύπνησε μνήμες και έδωσε το έναυσμα για ένα μοναδικό αφιέρωμα στη μεγάλη στιχουργό από την Αιγιώτισσα Φωτεινή Παπαδοπούλου και την ορχήστρα της, με τον Ευγένιο Χαλίλ στο μπουζούκι, την Αυγερινή Γάτση στο ακορντεόν και τον Θοδωρή Μέρμηγκα στο τραγούδι και την κιθάρα.

Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, κ. Ανδρέα Ρεκούτη, και τους ανθρώπους τού Πλατάνου για τη ζεστή φιλοξενία.

Ανδρέα Ρεκούτης: Η Αιγιάλεια τίμησε  την πρόσκλησή μας

Ο πρόεδρος με τη σειρά του για την καταπληκτική εκδήλωση δήλωσε τα εξής: «Αυτό που ζήσαμε χθες στο μικρό μας χωριό ήταν απίστευτο, υπέροχο, ασύλληπτο. Βούλιαξε ο Πλάτανος, το μπαλκόνι του Κορινθιακού, από τους Αιγιαλείς που θέλησαν να παρακολουθήσουν μια ταινία ορόσημο, καθώς και τη μουσική εκδήλωση που ακολούθησε. Η Αιγιάλεια τίμησε την πρόσκλησή μας και εμείς νιώθουμε ευγνώμονες για την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε έναν-έναν ξεχωριστά και ανοίγουμε δρόμους για όμορφα πράγματα που θέλουμε να συμβαίνουν στο χωριό μας και να τα μοιραζόμαστε μαζί σας. Ευχαριστώ για την τιμή που μας έκαναν με την παρουσία τους, ο Ιάσωνας Φωτήλας, ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών και Καθαριότητας, η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι (Γιδά, Γιοβάς, Τομαράς, Γιαννούλης).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους τους Πλατανιώτες προς τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α που μας εμπιστεύτηκε αυτή την εκδήλωση».

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr