background img
banner
banner

Viral βίντεο: Πελώριο πουλί πετά πάνω από παραλία κρατώντας ένα τεράστιο ψάρι

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που δείχνει ένα αρπακτικό πουλί να πετά πάνω από μία παραλία της Νότιας Καρολίνα, κρατώντας ένα τεράστιο ψάρι που μοιάζει με καρχαρία.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter πριν από 3 ημέρες και έχει μέχρι στιγμής 14,2 εκατομμύρια προβολές, αναρτήθηκε από τον χρήστη @trackingsharks από την παραλία Μιρτλ Μπιτς στην Καρολίνα. Στην λεζάντα γράφει: «Ξέρει κανείς τι είδος πουλιού είναι και εάν κρατάει καρχαρία;».

https://twitter.com/trackingsharks/status/1277986456489750529?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1277986456489750529%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fzoi%2Fterastio-arpaktiko-poyli-krata-pelorio-psari

Στο βίντεο, διακρίνεται πεντακάθαρα το τεράστιο αρπακτικό πουλί να πετά πάνω από μια παραλία γεμάτη με αμέριμνους κολυμβητές, να κρατά στα πόδια του ένα μεγάλο ψάρι.

Ψαραετός το πουλί, σύμφωνα με ειδικούς

Κάποιοι ειδικοί που είδαν το βίντεο διαπίστωσαν πως το τεράστιο ψάρι δεν ήταν στην πραγματικότητα καρχαρίας αλλά ένα ladyfish, που ανήκει στο είδος των ακτινοπτερυγίων και μπορεί να μεγαλώσει μέχρι και το 1,5 μέτρο, με αιχμηρά δόντια και ραχιαίο πτερύγιο. Το πουλί είναι ψαραετός, σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μπάρετ, έναν παρατηρητή πουλιών που διαχειρίζεται τον λογαριασμό στο Twitter, του Manhattan Bird Alert.

Πάντως, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτήρισαν το βίντεο ως «το πιο ωραίο πράγμα που είδαν στο Twitter» και έλεγαν πως το πουλί αξίζει να κάνει μία εμφάνιση cameo σε μια επερχόμενη ταινία με καρχαρίες.

www.iefimerida.gr


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr