background img
banner
banner

Έγραψαν με σπρέι τις κολόνες της ανάπλασης στην Τεμπελόραχη

ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Αντιμέτωπη με μία δύσκολη κατάσταση βρίσκεται η αντιδημαρχία Καθαριότητας. Δεν έφτανε το «βάρος» των απορριμμάτων και η διαχείρισή τους, έρχονται να προστεθούν και τα συνθήματα που βρωμίζουν κεντρικά σημεία της πόλης. Πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτό της γραφής με σπρέι πάνω στις κολόνες της ανάπλασης της Τεμπελόραχης αλλά και σε κατανεμητές του ΟΤΕ.

Την κατάσταση περιέγραψε στo protionline.gr ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Καραΐσκος εμφανώς ενοχλημένος από την εικόνα που παρουσιάζουν οι κολόνες και το συγκεκριμένο σημείο της πόλης. ΄΄Σε μία νύχτα αλλοιώθηκε η εικόνα των φωτιστικών της ανάπλασης, καθώς, προφανώς φίλαθλοι που Παναιγιαλείου είχαν την «φαεινή» ιδέα να γράψουν από ένα γράμμα της ομάδας σε κάθε κολόνα. Για να καθαριστούν όμως όλες αυτές θα πρέπει να κληθεί ειδική εταιρεία καθαρισμού με το κόστος να υπολογίζεται σε 20.000 ευρώ σε μία εποχή που τα λιγοστά οικονομικά του δήμου διατίθενται για δαπάνες μεγάλης ανάγκης. Είναι κρίμα ό,τι φτιάχνουμε να το καταστρέφουμε΄΄, τόνισε ο κ. Καραΐσκος.

Θα καλέσει τη διοίκηση

Είπε ακόμη πως ΄΄κανείς δεν είπε να μην αγαπούν τον Παναιγιάλειο. Όλοι αγαπάμε την ομάδα της πόλης μας. Όμως δεν χρειάζεται να εκδηλώνουμε κατ’ αυτό τον τρόπο τη στήριξή μας στην ομάδα, υπάρχουν κι άλλοι πιο ουσιαστικοί και λιγότερο ανώδυνοι΄΄.

Να σημειωθεί ότι ο αντιδήμαρχος έκανε γνωστή την πρόθεσή του να καλέσει τη διοίκηση του Παναιγιαλείου προκειμένου να προβεί σε συστάσεις προς τους φιλάθλους, να μην καταστρέφουν κοινόχρηστους χώρους…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr