background img
banner
banner

Έφυγε από τη ζωή ο έμπορος Γιάννης Βαρβίας

ΠΙΟ ΦΤΩΧΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Ένας άνθρωπος που ταύτισε το όνομά του με το τοπικό εμπόριο, με ιδέες, ορθή κρίση και επιχειρηματικό πνεύμα που πήγε το Αίγιο ένα… σκαλί πιο πάνω, ο Γιάννης Βαρβίας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών. Δημιουργός της «Βαρβίας Collection» από τη δεκαετία του ’60 «έντυσε» με καλαισθησία και επαγγελματισμό εκατοντάδες ζευγάρια στον γάμο τους και επιμελήθηκε αναρίθμητες βαπτίσεις.

Το κατάστημά του χαρακτήρισε την οδό Ερμού και το σαλόνι νυφικών που δημιούργησε έδωσε μία άλλη φινέτσα στην τοπική αγορά. Άξιος συνεχιστής του σήμερα ο γιος του Αργύρης συνεχίζει να δραστηριοποιείται στον ίδιο χώρο με γάμους και βαπτίσεις.

Όλοι θα θυμούνται τον Γιάννη Βαρβία να τους υποδέχεται με χαμόγελο. Άνθρωπος έξυπνος, δημιουργικός, καλός οικογενειάρχης, διακρινόταν για την καλοσύνη και την ευγένειά του. Ήταν πατέρας τριών γιων και επτά εγγονών. Τα τελευταία δύο χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η κηδεία του θα τελεσθεί την προσεχή Δευτέρα 31 Αυγούστου, στις 11.00 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Αιγίου.

Το protionline.gr εκφράζει στους οικείους του θερμά συλλυπητήρια και τους εύχεται να είναι καλά να τον θυμούνται πάντα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr