background img
banner
banner

Ανανέωσαν Λελούδας – Σπυρόπουλος στον Παναιγιάλειο

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΔΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

Στο πλαίσιο της δημιουργίας ενός νέου Παναιγιάλειου για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, η διοίκηση ξεκινώντας από τα βασικά θεμέλια, ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με την τεχνική ηγεσία.

Μάκης Λελούδας και Αλέξης Σπυρόπουλος έχοντας προετοιμάσει έδαφος, ολοκλήρωσαν επιτυχώς την περυσινή τους συνεργασία με την ομάδα, κερδίζοντας την άνοδο, ξεκολλώντας την από τα τοπικά πρωταθλήματα.

Ήσαν και θα είναι η αρχή και το τέλος, το Α και το Ω στον Αιγιώτικο Σύλλογο, βάζοντας τις κατευθύνσεις και τους στόχους που οδηγούν στην επιτυχία, δείχνοντας το σωστό δρόμο στους νεαρούς.
Μάλιστα είχαν δηλώσει στo protionline.gr ότι: «Ανάμεσα στις όλες προσπάθειες της τεχνικής ηγεσίας είναι και η διατήρηση ενός ενωτικού κλίματος στην ομάδα. Το ποδόσφαιρο είναι μέσα στις μεγάλες μας αγάπες, όπως και στους περισσότερους φιλάθλους, τους οποίους θα επιδιώξουμε να τους προσελκύσουμε να είναι δίπλα μας, να χαίρονται και να χειροκροτούν το παιχνίδι μας. Θα πρέπει επιτέλους να ασχοληθούμε όλοι αποτελεσματικά, για έναν μεγαλύτερο Παναιγιάλειο.»

Η θέση της διοίκησης ήταν από την αρχή ξεκάθαρη. Να διατηρηθεί ως είχε η περυσινή τεχνική ηγεσία, έχοντας παράγει έργο, αλλά και το σύνολο του ρόστερ, αν φυσικά αυτό θα εισηγηθούν και οι προπονητές.  Θετικά πάντα τα μηνύματα που λαμβάνονται από τους ποδοσφαιριστές, για την αγάπη τους και την προτίμησή τους να συνεχίσουν στον Παναιγιάλειο και για τον λόγο αυτό έχει ξεκινήσει ο οικονομικός …μαραθώνιος.

Η ανακοίνωση του μελανόλευκου ΔΣ

«Η Διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ. Σ. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με το προπονητικό δίδυμο Αλέξη Σπυρόπουλου – Μάκη Λελούδα. Οι δύο επιτυχημένοι προπονητές θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Σύλλογο μας και στη φετινή δύσκολη προσπάθεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Τους ευχόμαστε υγεία δύναμη και επιτυχίες».

Νέο ραντεβού με Δαδιώτη

Τις μέχρι τώρα εξελίξεις με τους οικονομικούς υποστηρικτές του Παναιγιάλειου, συζήτησαν χθες το απόγευμα διοίκηση Παναιγιάλειου και Πέτρος Δαδιώτης.

Οι δυο πλευρές αντάλλαξαν ιδέες και απόψεις και έγιναν διευκρινιστικές αναφορές για τον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα. Στον Πέτρο Δαδιώτη αναγνωρίστηκε η δύσκολη αποστολή που έχει αναλάβει, στην οποία στηρίζεται από την εμπιστοσύνη του κόσμου προς το πρόσωπό του, αλλά και την εμπιστοσύνη που τρέφουν οι επενδυτές για την προσωρινή διοίκηση. Μέχρι την Δευτέρα που θα γίνει νέο ραντεβού, ο Πέτρος Δαδιώτης υποστηρίζει ότι: «Θα έχω ολοκληρώσει τις επαφές μου στο θέμα της οικονομικής υποστήριξης, οπότε θα μπορέσουμε όλοι μαζί, οι υποστηρικτές με την διοίκηση, να πάμε σε κάποιες λεπτομέρειες.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr