background img
banner
banner

ΒΟΛΕΪ: Α.Ο. ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ: Στον Α΄ όμιλο του τοπικού και φέτος οι γυναίκες

Η ανδρική ομάδα του Α.Ο. Αιγιαλέων συγκεντρώνει, δικαιολογημένα, τα “φώτα” της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια με τη συμμετοχή της στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού βόλευ. Μάλιστα, τη φετινή σεζόν θα αγωνιστεί στην pre league διαφημίζοντας την Αιγιάλεια σε αρκετές περιοχές της χώρας. Όμως και το γυναικείο τμήμα του Αιγιώτικου συλλόγου κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια και χρειάζεται στήριξη για να πετύχει τους στόχους του. Ο Α.Ο. Αιγιαλέων πέρυσι αγωνίστηκε στον Α΄ ομιλο του τοπικού γυναικών (όπου θα συμμετάσχει και φέτος) και τερμάτισε στην 7η θέση με 10β., πάνω από Ακράτα, Λεχαινά και πολύ κοντά στον Θησέα που συγκέντρωσε 11 βαθμούς.

Φέτος τα κορίτσια του Αιγιώτικου συλλόγου κάτω από τις οδηγίες του Ανδρέα Αδαμόπουλου θα προσπαθήσουν να κάνουν ένα βήμα παραπάνω παρά τις δυσκολίες που είναι ακόμη μεγαλύτερες, σε ένα άθλημα πάντως μάλλον υποβαθμισμένο (τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο) σε σχέση με το ανδρικό βόλευ.

Που σίγουρα αξίζει μεγαλύτερης προσοχής και στήριξης από Ομοσπονδία, ΕΣΠΕΠ και φορείς για να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο. Θυμίζουμε, ότι πέρυσι πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Παναχαϊκή ενώ στη Β΄ Εθνική ανέβηκε και ο δεύτερος Αίολος Αγυιάς.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr