background img
banner
banner

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Δυναμικά μπήκε στις ανανεώσεις των «μελανόλευκων» η διοίκηση

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΜΠΟΥΝΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΚΟΥΤΑΣ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤO PROTIONLINE.GR

Αποφασισμένη να κάνει πράξη το αυτονόητο παρά τους δύσκολους καιρούς και την οικονομική κρίση, η προσωρινή διοίκηση του Παναιγιάλειου ξεκίνησε ένα μπαράζ ανανεώσεων συμβολαίων με προπονητές και παίκτες. Μια κίνηση που σκόρπισε τον ενθουσιασμό στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι διακατέχονται από εμπιστοσύνη πεπεισμένοι ότι μπορούν να τα βγάλουν πέρα με επιτυχία και στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Το Σάββατο λοιπόν το ΔΣ της προσωρινής διοίκησης ανακοίνωσε: «Η Διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ. Σ. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές, Χρήστο Αθανασόπουλο, Βασίλη Μπούνα, Τάκη Παπαδόπουλο, Βασίλη Χριστόπουλο και Παναγιώτη Σκούτα. Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τους ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.»

Δηλώσεις από  «μελανόλευκους» που ανανέωσαν

Το ενθαρρυντικό για την ομάδα και την πόλη μας, ήταν η καλή διάθεση που προϋπήρχε από τους παίκτες του Παναιγιάλειου, οι οποίοι περίμεναν υπομονετικά να πράξουν αυτό που είχαν θέσει σαν προτεραιότητα. Να συνεχίσουν να αγωνίζονται με την μελανόλευκη φανέλα. Απόδειξη και οι δηλώσεις που ακολούθησαν μετά την ανανέωση συνεργασίας τους:

Βασίλης Χριστόπουλος: Θα παραμείνουμε ανταγωνιστικοί

«Είμαι πολύ χαρούμενος, έγινε αυτό που ήθελα. Ευχαριστώ την διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.
Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να επιτευχθούν οι στόχοι μας! Θεωρώ ότι ήταν ότι καλύτερο που διατηρήθηκε στην ομάδα ο περυσινός κορμός, αφού έχει αποδείξει ότι μπορεί να ξεπεράσει εμπόδια και στη μεγαλύτερη κατηγορία. Είμαι σίγουρος ότι θα παραμείνουμε ανταγωνιστικοί, με κοινή προσπάθεια από ποδοσφαιρικό τμήμα και διοίκηση.»

Βασίλης Μπούνας: Σας θελουμε όλους δίπλα στην προσπάθεια μας

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι πάλι στην ομάδα μαζί με τους συμπαίχτες μου στην φετινή δύσκολη λόγω συγκυριών χρονιά.
Αυτά τα αποδυτήρια τα θεωρώ δεύτερο μου σπίτι, ανυπομονώ να μπούμε στο γήπεδο μαζί με τα παιδιά. Επιθυμία μου ήταν να μείνω στην ομάδα και να αγωνιστώ με την φανέλα του Παναιγιάλειου με μοναδικό στόχο να πάμε όλοι μαζί βήμα- βήμα την ομάδα ψηλότερα… Δεν περισσεύει κανείς όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Σας θελουμε όλους δίπλα στην προσπάθεια της διοίκησης, του τεχνικού τιμ και των ποδοσφαιριστών!! Μόνο αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε για την ομάδα που όλοι αγαπάμε… »

Χρήστος Αθανασόπουλος: Θα τραβάμε το «κουπί» δυνατά

«Να ευχαριστήσω πρώτα τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσουν και τα άλλα παιδιά, πιστεύω ότι πάνω στον ίδιο κορμό θα έπρεπε να «χτίσει» ο Παναιγιάλειος. Η διοίκηση έκανε ότι καλύτερο μπορούσε και σίγουρα θα συνεχίσει με σωστά βήματα για τη διατήρηση του υψηλού στόχου.
Παρά τις αντίξοες συνθήκες, εύχομαι κάτι καλό να γίνει φέτος, κοντά στην αξία και το μέγεθος της ομάδας. Να δώσουμε χαρά στον φίλαθλο κόσμο, που με το δίκιο του περιμένει πολλά από αυτόν τον ιστορικό σύλλογο με το τεράστιο μέγεθος. Αυτό το γνωρίζουμε εμείς οι παλαιότεροι και θα πρέπει να το κατανοήσουν οι νεαροί συμπαίκτες μας, να τα δώσουν όλα για την ομάδα και τον εαυτό τους, την ώρα που εμείς οι πιο έμπειροι, θα τραβάμε το «κουπί» δυνατά. Εύχομαι καλή χρονιά σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια, με υγεία, σκληρή δουλειά, χωρίς εσωστρέφεια.»

Παναγιώτης Σκούτας: Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό

«Για μένα ήταν μια εύκολη απόφαση δεδομένου ότι είναι η ομάδα της πόλης μου και η διοίκηση έδειξε στήριξη προς το πρόσωπό μου. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό να βοηθήσω την ομάδα τους στόχους της, τα υπόλοιπα στα γήπεδο. Κλείνοντας να ευχηθώ υγεία σε όλους και καλή αγωνιστική χρονιά».

Τάκης Παπαδόπουλος: Ιερό προσκλητήριο στον Παναιγιάλειο

«Από το Αίγιο έπρεπε να ξεκινήσει η παρόρμηση για την παραμονή των ποδοσφαιριστών στην ομάδα, που απέδειξαν ότι έχουν ποιότητα, βρίσκονται στο γήπεδο μεταξύ τους, συμμετέχοντας σε ένα ιδανικό βασικό σχήμα.  Η μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης να κρατήσει ψηλά την ομάδα, αποπνέει σεβασμό. Με το ιερό προσκλητήριο για την ανανέωσή μας στον Παναιγιάλειο, μόνο κακία και τύψεις θα έκρυβε τυχόν άρνησή μας.  Υπάρχει θέληση, διάθεση, στήριξη, ποιότητα, που είναι τα βασικά συστατικά να παραμείνει η ομάδα ανταγωνιστική και θαυμαστή σε φιλάθλους και αντιπάλους. Να έχουμε υγεία για να δούμε καλύτερες μέρες.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr