background img
banner
banner

Δείπνο στον Αστέρα Τέμενης BC από τον μεγάλο χορηγό

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ “ΠΑΡΩΝ” ΥΨΗΛΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea, Θεόδωρος Καρούτζος παρέθεσε δείπνο στην ομάδα του Αστέρα Τέμενης BC την προηγούμενη Παρασκευή, λίγες ημέρες πριν το ξεκίνημα της προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν. Στο ΜΕΖΖΟ ΜΕΖΖΟ της Τέμενης, ιδιοκτησία του προέδρου Γιώργου Χρηστίδη και δίπλα στη θάλασσα, παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση δείπνησαν μαζί ενώ το “παρών” έδωσαν και υψηλοί προσκεκλημένοι.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο παλαιός διεθνής γκαρντ Γιάννης Καλαμπόκης, ο πρόεδρος της Δάφνης Δαφνίου (Α2) Γιάννης Πουσαίος, ο γνωστός δημοσιογράφος Τόλης Κοτζιάς, ο εκφωνητής του ΣΕΦ στους αγώνες του Ολυμπιακού, Μάικ Φουντεδάκης και από τον Προμηθέα Πάτρας ο Μάκης Γιατράς, ο Χρήστος Μήλας, ο Δημήτρης Αγραβάνης και ο έφορος της ομάδας Θανάσης Τριανταφυλλίδης. Παρόντες ακόμη, δημοσιογράφοι από τον τοπικό Τύπο και το ΙΟΝΙΑΝ TV που πήρε συνεντεύξεις από αρκετούς προσκελημένους.

Η βραδιά κύλησε όμορφα με πολύ κουβέντα για μπάσκετ και τους προσκεκλημένους να αναφέρονται με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για την οργάνωση του Αστέρα που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για ομάδες ακόμη και μεγαλύτερων κατηγοριών. Έμειναν δε εντυπωσιασμένοι από τις φυσικές ομορφιές της περιοχής και ιδιαίτερα της παραλίας της Τέμενης με πρώτο και… καλύτερο τον Θανάση Σκουρτόπουλο, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος και στην εκδήλωση των ακαδημιών λίγες εβδομάδες νωρίτερα και του δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφθεί ξανά την περιοχή. Να σημειώσουμε, ότι ο Ομοσπονδιακός προπονητής ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στη Δάφνη Δαφνίου με προπονητή τον Γιάννη Καλαμπόκη και μεγάλο χορηγό από φέτος την affidea…


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr