background img
banner
banner

Δεν θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση για τον ΣΜΑ

ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Την απόφαση να παρακολουθούν στενά την κίνηση στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, ενημερώνοντας τους κατοίκους των τριών κοινοτήτων που βρίσκονται πλησίον, αποφάσισαν τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής που συνεδρίασαν την Δευτέρα 24/8. Ως εκ τούτου, αναβάλλουν την προγραμματισμένη γενική συνέλευση ενώ ταυτόχρονα δίνουν έναν μήνα περιθώριο για σημαντικές εκροές απορριμμάτων από τον Σ.Μ.Α. ειδάλλως προειδοποιούν με δυναμικές κινητοποιήσεις!

Συγκεκριμένα, η Συντονιστική Επιτροπή συνεδρίασε την Δευτέρα ώστε να εξετάσει τα δεδομένα περί των κινητοποιήσεων για τον… σκουπιδότοπο – χωματερή στο «Νησί» Τεμένης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Αφού ενημερώθηκαν οι παρόντες με όλα τα τρέχοντα δεδομένα και λαμβάνοντας υπόψη τις απαγορεύσεις που έχει επιβάλλει η πολιτεία για την εμπόδιση της διάδοσης του Covid – 19 και τα πρόστιμα που επιβάλλονται (15.000 ευρώ), αποφάσισε τα εξής: 1. Να αναβληθεί η προγραμματισμένη γενική συνέλευση για την Τετάρτη 26 Αυγούστου. 2. Να παρακολουθεί η συντονιστική επιτροπή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την κίνηση εκροής των απορριμμάτων στον ΣΜΑ. 3. Να ενημερώνει με ανακοινώσεις ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ τους κατοίκους των κοινοτήτων Τέμενης, Βαλιμιτίκων και Ελίκης για τα αποτελέσματα των καθημερινών ελέγχων.

Τέλος, αποφάσισε 4. Να προετοιμάσει κατάλληλα όλες τις δυναμικές κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιήσει σε περίπτωση που σε διάστημα λίγων ημερών (1 μήνα περίπου) δεν διαπιστωθούν σημαντικές εκροές απορριμμάτων από τον ΣΜΑ.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr