background img
banner
banner

Εορτασμός του Αγίου Παντελεήμονος στα Σελιανίτικα

O ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ «ΗΛΙΟΣ» ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΑΓΙΟ ΤΟΥ

Με κάθε μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα ολοκληρώθηκαν οι θρησκευτικές εκδηλώσεις την περασμένη εβδομάδα στις 26 και 27 Ιουλίου προς τιμή του Αγίου μεγαλομάρτυρα και ιαματικού Παντελεήμονα στον ομώνυμο ιερό ναό στα Σελιανίτικα.

Tο απόγευμα της Κυριακής τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Αρχιμανδρίτη Πατήρ Ανδρόνικου Τσαχρίδη, στη συνέχεια έλαβε χώρα η Λιτάνευση της εικόνας του Αγίου και τέλος η ευλογία και η διανομή των άρτων. Το πρωί της Δευτέρας, ανήμερα της εορτής, τελέστηκε η Θεία Λειτουργία.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων «Ήλιος», τιμώντας την μνήμη του Προστάτη του, πρόσφερε στο πολυπληθές εκκλησίασμα τα καθιερωμένα γιορτινά γλυκίσματα, με τον εκπρόσωπο του Κώστα Τσουμπό να εκφράζει στο τέλος τις ευχαριστίες του προς τα παριστάμενα μέλη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου.

Μεταξύ άλλων, τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σελιανιτίκων Γιώργος Ρόζος μαζί με τους κοινοτικούς συμβούλους Γιάννη Τζεβελέκα και Βάσω Θεοδωροπούλου, η τέως αντιδήμαρχος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ποιοτική Αιγιάλεια” Βασιλική Ψυχράμη μαζί τους δημοτικούς συμβούλους της ομάδας της Στράτο Βαρδάκη, Παναγιώτη Μαρινόπουλο και Παναγιώτη Δημητρακόπουλο, καθώς και πλήθος κόσμου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr