background img
banner
banner

Ζέστη, κίνηση και μάσκες κάνουν την κατάσταση αφόρητη

«ΦΡΑΚΑΡΕ» ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Απελπιστική ήταν χθες Δευτέρα η εικόνα στο κέντρο του Αιγίου με τις μετακινήσεις να γίνονται με μεγάλη δυσκολία. Αυξημένος ήταν ο αριθμός του κόσμου που επισκέφθηκε τα τραπεζικά καταστήματα με την αναμονή να ξεπερνά κατά πολύ τη μία ώρα κάτω από τον καυτό ήλιο, ενώ και κάποια ΑΤΜ είχαν υποστεί βλάβη και δεν λειτουργούσαν. Σε μεγάλο βαθμό πάντως, οι πολίτες δείχνουν να έχουν συνετιστεί με τα μέτρα ενάντια στη διασπορά του κορωνοϊού φορώντας μάσκα, με τον συγχρωτισμό όμως σε κάποια σημεία να είναι αναπόφευκτος λόγω και των πολυάριθμων επισκεπτών.

Όσο για τις μετακινήσεις με αυτοκίνητο στο κέντρο, απαιτούν σίγουρα τεράστια υπομονή καθώς σε ώρες αιχμής δημιουργείται κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Το κλείσιμο της οδού Ασ. Φωτήλα λόγω της ανάπλασης, είχε ως αποτέλεσμα χθες από τις 11.00 το πρωί ως τη 1.00 το μεσημέρι, μία διαδρομή λίγων μέτρων να χρειάζεται με το αυτοκίνητο μισή ώρα και πάνω για να τη διασχίσει κανείς… Τα αυτοκίνητα κινούνταν σημειωτόν στην οδό Ταξιαρχών, η Τρίγωνη Πλατεία είχε «πνιγεί» στα οχήματα και η Κλ. Οικονόμου είχε φρακάρει… Ζέστη, κίνηση και μάσκες έκαναν την κατάσταση αφόρητη με πολλούς να δηλώνουν πως θα το ξανασκεφτούν αν θα βγουν στο κέντρο… Κατά τα άλλα, τα καταστήματα δικαίως και σε περίοδο εκπτώσεων αναμένουν καταναλωτές…


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr