background img
banner
banner

Με επιτυχία το Περιφερειακό πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος optimist και laser 2020 | ΦΩΤΟ

ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ – ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ – ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Στο Αίγιο διεξήχθη το τριήμερο 7,8 και 9 Αυγούστου το Περιφερειακό πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος optimist και laser 2020 με διοργανωτή τον Ν.Ο Αιγίου «ο Ποσειδών» και πάντα σύμφωνα με το ιατρικό πρωτόκολλο της υγειονομικής επιτροπής της ΕΙΟ όπως έχει εγκριθεί από την αντίστοιχη επιτροπή της ΓΓΑ. Λόγω της κατάστασης που επικρατεί τους τελευταίους μήνες, ο αριθμός των συμμετοχών μπορεί να ήταν μειωμένος σε σχέση με άλλες χρονιές (κάτι απόλυτα φυσιολογικό), ωστόσο το πρωτάθλημα ήταν σε υψηλό επίπεδο, τόσο αγωνιστικά όσο και οργανωτικά. Συνολικά πήραν μέρος 7 σύλλογοι με 60 σκάφη και στις δύο κατηγορίες.

Μ. Καραϊσκος: “Με απόλυτη ασφάλεια και όλα τα μέτρα προστασίας”

Σε πολύ δύσκολους καιρούς λόγω της πανδημίας, ο όμιλός μας ανέλαβε την διοργάνωση του περιφερειακού πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας. Με την μεγάλη εμπειρία που μας διακρίνει στη διοργάνωση αγώνων, τα καταφέραμε και αυτή τη φορά, δεχόμενοι συγχαρητήρια από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας που ήταν στους αγώνες. Το πρωτάθλημα διεξήχθη με τους υγειονομικούς κανονισμούς που έχει θεσπίσει το Υπουργείο Υγείας και η Ε. Ι. Ο. και δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό πρόβλημα”, μας είπε ο πρόεδρος του Ν.Ο.Α. Μανώλης Καραϊσκος και πρόσθεσε: “Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι αρχικά η διοργάνωση ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί αλλού, αλλά τελικά, μετά την πανδημία που ξέσπασε, δόθηκε στον Ν.Ο.Α. λόγω της ασφάλειας που παρέχουν οι άρτιες εγκαταστάσεις μας. Αυτό αποτελεί “παράσημο” για εμάς και τη λειτουργία του ομίλου”.

Τρεις αθλητές του Ν.Ο.Α. ανάμεσα στους νικητές

Αγωνιστικά, τα παιδιά του Ν.Ο. Αιγίου πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις στους αγώνες επιβεβαιώνοντας την ανοδική πορεία του Ομίλου. Ο Κωνσταντίνος Αναστασίου κατετάγη 2ος στα όπτιμιστ, στην 2η θέση τερμάτισε και η Παναγιώτα Χριστοπούλου στα λέιζερ 4,7, ενώ η Χρυσάνθη Γιαννακοπούλου ήταν 3η στα λέιζερ 4,7. Ακόμη, ο Γιώργος Βασιλόπουλος ήταν 5ος στα λέιζερ, όπου συμμετείχαν 21 συνολικά αθλητές. Στα Οπτιμιστ οι συμμετοχές ήταν 39 και διακρίθηκαν ακόμη ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος (6ος) και η Κωνσταντίνα Γκίνη (8η). Οι αγώνες ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν στην Πύλο τον περασμένο Μάρτιο αλλά ακυρώθηκαν λόγω της πανδημίας. Οι εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Α. ήταν οι μοναδικές από τους ομίλους της περιφέρειας που πληρούσαν τους όρους ασφαλείας που έχει θεσπίσει η πολιτεία. Να σημειωθεί ότι δεν έγιναν απονομές με την γνωστή τους μορφή (βάθρα νικητών), λόγω των μέτρων προστασίας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr