background img
banner
banner

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ: «Η μάσκα είναι «δαιμονική εφεύρεση, κρατηθείτε από το φουστάνι της Παναγίας»

Να… αρπαχτούμε από το φουστάνι της Παναγίας για να σωθούμε μας καλεί ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος με ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο. Καυτηριάζοντας τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά αλλά και αρχιερείς για τη χρήση μάσκας που την χαρακτηρίζει ως «δαιμονική εφεύρεση», τονίζει πως το τέχνασμα… έπιασε, προβλέπει πως η εποχή του Αντίχριστου πλησιάζει και καλεί τους πιστούς κάθε απόγευμα να πηγαίνουν στον ναό χωρίς μάσκες, ψάλλοντας την Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

΄΄Εισήλθαμε ήδη στην περίοδο μίας επερχόμενης δυστυχίας! Οι καιροί που έρχονται θα είναι πολύ δύσκολοι! Η ανεργία, η πείνα, η ανηθικότης, η κλοπή, το ψέμμα, το έγκλημα και όλα τα άλλα δεινά, που φέρνει στην Κοινωνία η απομάκρυνση του χριστιανού από το δρόμο του Θεού, είναι ήδη μπροστά στην πόρτα μας!΄΄, αναφέρει ο Μητροπολίτης και συνεχίζει: ΄΄Ο κορωνοϊός ήταν το τέχνασμα των Σκοτεινών Δυνάμεων, οι οποίες εργάζονται για την λεγόμενη παγκοσμιοποίηση! Παγκοσμιοποίηση σημαίνει την κυριαρχία του Διαβόλου σε παγκόσμια κλίμακα και το σφράγισμα των ανθρώπων με τη σφραγίδα του Αντιχρίστου, δηλ. του Διαβόλου, με τον αριθμό 666, τον οποίον ο Ευαγγελιστής Ιωάννης στο Βιβλίο της Αποκαλύψεως ονομάζει “χάραγμα του Αντιχρίστου”. Το τέχνασμα, λοιπόν, έπιασε! Η παγκόσμια Κοινωνία τώρα πια ταρακουνιέται! Έχασε την ισορροπία της! Το Κράτος του Διαβόλου άρχισε να εγκαθιδρύεται! Ο τρόμος άρχισε να μας κυριεύει!΄΄

«Η εποχή του Αντιχρίστου πλησιάζει και εμείς την προγευόμεθα!»

Σημειώνει ακόμη πως ΄΄τα μέτρα, όπως η μάσκα, η μεταξύ μας υποχρεωτική απόσταση, η απαγόρευση των ιερών Πανηγύρεων και της Λιτανείας των ιερών Εικόνων των Αγίων της Εκκλησίας μας, το κλείσιμο των Ναών, η απαγόρευση της κωδωνοκρουσίας, καθώς επίσης η χρήσις των διαφόρων απολυμαντικών ακόμη και στο Ναό κλπ. κλπ., δηλ. όλα αυτά τα πρωτόγνωρα απαγορευτικά μέτρα, που τώρα πλέον έδεσαν και έγιναν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής μας ζωής, και πάνω από όλα ο φόβος μήπως μολυνθούμε ο ένας από τον άλλο με τον Κορωνοϊό, όλα αυτά, που συνθέτουν την υποκρισία των παραγόντων του Δημοσίου Βίου, είναι σημεία των καιρών! Ένας νέος κόσμος ανατέλλει! Η εποχή του Αντιχρίστου πλησιάζει και εμείς την προγευόμεθα΄΄.

Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη, ΄΄η κατάσταση στη χώρα μας είναι τραγική! Ο κόσμος απομακρύνεται από την Εκκλησία, η οποία παρά ταύτα είναι Θεραπευτήριο των ψυχών και των σωμάτων! Η Μητέρα Εκκλησία μας προσκαλεί, λοιπόν, τώρα τον Αύγουστο κάθε απόγευμα να πηγαίνουμε στο Ναό και να ψάλλουμε την Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο! Αδελφοί μου, θα σας επαναλάβω τα λόγια του Αγιορείτη Μοναχού: Έρχονται δύσκολα χρόνια! «Κρατηθείτε, λοιπόν, από τόν Θεό καί αρπαχτείτε από το φουστάνι της Παναγίας! Μετανοείστε και δείξτε την Πίστη σας στον Θεό. Χωρίς Αυτόν δεν έχουμε ελπίδα για τίποτα»!΄΄. καταλήγει δε ως εξής: ΄΄Μη απατάσθε: Τα μέτρα, οι μάσκες, οι αποστάσεις και οι απαγορεύσεις, γενικώτερα οι σχετικές οδηγίες του κ. Χαρδαλιά, της κας Κεραμέως και των λοιπών Κυβερνητικών Στελεχών ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ! Μόνον Ο Χριστός είναι ο Σωτήρας μας, η ελπίδα μας, η καταφυγή μας και η ελπίδα μας! Άλλωστε, ας μη λησμονούμε, ότι οι Κυβερνητικοί παράγοντες, οι οποίοι μας επιβάλλουν τα σκληρά αυτά μέτρα συμπεριφοράς κατόπιν εντολής των σκοτεινών Δυνάμεων της Παγκοσμιοποιήσεως, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΤΗΡΟΥΝ!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr