background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ήφαιστος/Αχιλλέας αντί Ακράτας στη Γ΄ Εθνική!

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ

Μπροστά σε μία ιστορική στιγμή βρίσκεται ο Ήφαιστος/Αχιλλέας Αιγιάλειας μετά την αποχώρηση της Ακράτας από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Ομοσπονδία θα προχωρήσει σε αντικατάσταση των “κιτρινόμαυρων” της ανατολικής Αιγιάλειας αφού μετά την αποχώρηση και του Ηρακλείου έχουν μείνει μόλις 10 ομάδες στον 1ο όμιλο του νότου. Ο Ήφαιστος/Αχιλλέας ήταν ο επόμενος στην σειρά στη βαθμολογία της Α1 ΕΣΚΑΗ καθώς τερμάτισε πίσω από τις τρεις ομάδες που ανέβηκαν (Αμαλιάδα, Αίολο, ΕΑΠ) με ρεκόρ 13-7, και πλέον όπως όλα δείχνουν θα κληθεί να αντικαταστήσει την Ακράτα στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες ημέρες, οι “πράσινοι” θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε εθνική κατηγορία και θα είναι η τρίτη ομάδα άπό την Αιγιάλεια που θα τα καταφέρει, μετά τον Κεραυνό Αιγίου και την Ακράτα. Θυμίζουμε πως έχει προχωρήσει ως τώρα στην μεγάλη μεταγραφή του Κώστα Κεφαλά και όταν επισημοποιηθεί η άνοδος αναμένεται συνέχεια με την απόκτηση και άλλων σημαντικών παικτών. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η επίσημη πρόσκληση από την ΕΟΚ την οποία ο ‘Ηφαιστος/Αχιλλέας θα αποδεχθεί.

“Τέλος εποχής” για την Ακράτα στις Εθνικές κατηγορίες

Σχεδόν σύσσωμο το Δ.Σ. της Ακράτας BC πήρε την απόφαση να αποσύρει την ομάδα από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, για οικονομικούς λόγους. Μία επιτυχημένη πενταετία έληξε άδοξα με την ομάδα να επιστρέφει στην ΕΣΚΑ-Η όπου μάλιστα δεν θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Α1 αλλά σε αυτό της Α2, βάσει των κανονισμών που ισχύουν. Με δικά της παιδιά θα προσπαθήσει να ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια προκειμένου να πρωταγωνιστήσει τα αμέσως επόμενα χρόνια και να επιστρέψει στις Εθνικές κατηγορίες.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr