background img
banner
banner

Οι ερπύστριες δεν είναι λύση για τα σκουπίδια !!

Κινούμενο σχέδιο λύσης για τα σκουπίδια παρουσίασε η δημοτική αρχή, στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου επικαλούμενη μάλιστα πως θα ειναι μόνο για τους υπάρχοντες στον ΣΜΑ χιλιάδες τόνους!!! Σε μια συνεδρίαση που περίσσεψε για μια ακόμα φορά η πολιτική υποκρισία της δημοτικής αρχής παρουσίασε πρόταση ‘‘απομίμηση καύσης’’ μακριά από προεκλογικές δεσμεύσεις και με Ελληνική πατέντα εταιρίας που λειτουργεί – που άραγε – εργοστάσιο προσωρινό ή μόνιμο σε κινούμενα με ερπύστριες μέρη. Τρόπος βέβαια που ‘‘αδυνατίζει’’ τις απαιτούμενες άδειες με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει!! Πρόταση που δεν έχει γίνει αποδεκτή μέχρι τώρα πουθενά στην χώρα μας !

Πρόταση για την πρόταση και όχι για την ουσία μιας και θεωρείται απίθανο να περίμενε πως αυτό το γονατογράφημα θα τύχαινε αξιοποιήσης ουσιαστικής. Πρόταση για την οποία δεν έλαβε τον λόγο ούτε καν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος καθαριότητας παρά μόνο οι συνήθεις παραστάτες, οι έχοντες ανάλογο’’ρόλο’’ υποστηρικτές του Δημάρχου στα δύσκολα. Οι γνωστοί ορκισμένοι μέχρι θανάτου !!!

Παίρνοντας το ‘‘παιχνίδι’’ επάνω του ο Καλογερόπουλος έφερε μια συνεδρίαση μέσα στα μπάνια του λαού – σημάδι απόλυτου αδιεξόδου – όπου μόνη του έννοια ήταν επικοινωνιακή και να εμφανιστεί ως ο δήμαρχος που προσπαθεί αλλά τον πολεμούν όλοι. Δυστυχώς για αυτόν ακόμα δεν έχει βρει και ούτε πρόκειται από τις άλλες δημοτικές παρατάξεις “πρόθυμους” να του ψηφίζουν τις “καινοτόμες” προτάσεις και οι εναπομείναντες δημοτικοί του σύμβουλοι αλλά και ο λαός της Αιγιαλείας δεν πείθονται πια από την συστηματική προπαγάνδα και ζητάνε προτάσεις ουσίας για όλα τα θέματα μα κυρίως ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.

Με αυτά τα πρωτόγνωρα που ζούμε να ανησυχούμε ;; Σε λίγες μέρες κλείνει ένα χρόνο η Δημοτική αρχή με σκληρή… δουλειά και ένα Δήμαρχο πολύ…έμπειρο σε ΟΛΑ και με λύση έτοιμη για τα σκουπίδια. Δεν το ξεχνάμε και αναμένουμε…

Νίκος Μιχαλόπουλος, Αντιπρόεδρος ΠΕΣ


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr