background img
banner
banner

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Άνεμος αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση διοίκησης – οικονομικών υποστηρικτών

ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΑΔΙΩΤΗ

Εποικοδομητική από κάθε πλευρά χαρακτηρίστηκε η δίωρη συνάντηση που είχαν στα γραφεία του Σταδίου, η προσωρινή διοίκηση του Παναιγιαλείου, με τον Πέτρο Δαδιώτη και εκπροσώπους από τους οικονομικούς υποστηρικτές.

Οι δυο πλευρές συζήτησαν όλα τα θέματα της ομάδας για την τρέχουσα περίοδο και ανέλυσαν την κάθε περίπτωση ξεχωριστά βρίσκοντας απαντήσεις στα περισσότερα από αυτά.

Ουσιαστικά έβαλαν τα θεμέλια και τις εγγυήσεις για μια αγωνιστική σεζόν στη Γ’ Εθνική, μακριά από άγχος και φόβο για το τι θα ξημερώσει η επόμενη μέρα.

Πέτρος Δαδιώτης: «Δίνουμε το σύνθημα ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» 

Σε μια δύσκολη εποχή από κάθε άποψη, ο Πέτρος Δαδιώτης πραγματοποίησε έναν πραγματικό μαραθώνιο, αναζητώντας τους ανθρώπους που θα στηρίξουν αυτή την μεγάλη προσπάθεια, έχοντας σαν πραγματικό κίνητρο την φερεγγυότητα και την διαφάνεια που χαρακτηρίζει τους διοικούντες όπως έδειξε την πρόσφατη άψογη λειτουργία του συλλόγου.

Ήδη στη λίστα του συγκέντρωσε συνολικά 17 υποστηρικτές, εν αναμονή απαντήσεων και από κάποιες ακόμα επαφές.

Ο ίδιος υποστηρίζει: «Αυτή την αποστολή που έχω αναλάβει, όσο δύσκολη και επίπονη ήταν για να βγάλει κάποιο αποτέλεσμα, δεν με έχει καθόλου αποθαρρύνει. Αντίθετα με πεισμώνει, γιατί όπως όλοι οι πολίτες της περιοχής μας, θέλω να δω τον Παναιγιάλειο και πάλι ψηλά. Να μπουν «τσιμεντένιες» και …αντισεισμικές βάσεις, να απομακρυνθούν όλα τα κακά και τα φαντάσματα του παρελθόντος, να γίνει και πάλι ένας σωστός σύλλογος, αγαπητός όχι μόνο για το ένδοξο παρελθόν του, αλλά και γι’ αυτό που θα παρουσιάζει στο παρόν.

Μακριά από άσχημα παραδείγματα, με ανθρώπους Αιγιώτες που αγαπούν την ομάδα και το άθλημα. Αυτοί θα δώσουν το σύνθημα της παρόρμησης να ακολουθήσουν κι άλλοι. Αυτό μπορούμε να το κάνουμε μόνο αν είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.»

Συγκεντρώθηκε ποσό εκκίνησης από τους παρόντες 

Όπως είχε αναφερθεί, η οικονομική υποστήριξη θα περιλάμβανε σε σταθερή ισόποση μηνιαία δόση από τους συμμετέχοντες. Ο Πέτρος Δαδιώτης ανέφερε ως περίοδο έναρξης καταβολής την 15η Αυγούστου – 15 Ιουνίου 2021. Παράλληλα οι παρόντες οικονομικοί υποστηρικτές αντιλαμβανόμενοι ότι θα χρειαστεί η ομάδα τώρα κάποια χρήματα κυρίως για προκαταβολές στις ανανεώσεις συμβολαίων, κινήθηκαν άμεσα ικανοποιώντας επί τόπου και στο τραπέζι, τις άμεσες απαιτήσεις της διοίκησης.

Συμφωνήθηκε επίσης να γίνεται οικονομικός έλεγχος εξόδων – εσόδων κάθε μήνα, οι Ακαδημίες να παραμείνουν ως έχουν.

Ο Πέτρος Δαδιώτης ανέφερε τα 15 από τα 17 ονόματα των ανθρώπων που συμφώνησαν με την οικονομική στήριξη της ομάδας, αφού οι δυο από αυτούς δεν ήθελαν δημοσιότητα.

Η συγκεκριμένη λίστα αποτελείται αλφαβητικά από τους:

  • Αναστασόπουλος Ιωάννης (ΚΡΙΝΟΣ)
  • Ανδριόπουλος Δημήτρης
  • Ανδριοσόπουλος Δημήτρης
  • Γεωργίου Αθανάσιος
  • Δαδιώτης Πέτρος
  • Δρόσος Δημήτρης
  • Καλογερόπουλος Δημήτρης
  • Κολοκυθάς Κωνσταντίνος
  • Κορδάς (εταιρεία)
  • Κωστόπουλος Μιχάλης
  • Παλαίμαχοι Παναιγιάλειου
  • Πουλιάσης Κωνσταντίνος
  • Ρόζος Σταμάτης
  • Τρίψας Βασίλης
  • Φουσέκης Κωνσταντίνος

Γενικός Αρχηγός από τους Παλαίμαχους 

Η προσωρινή διοίκηση πρότεινε αν η «ομάδα» του Πέτρου Δαδιώτη θα ήθελε να αναλάβει τη διοίκηση του Παναιγιάλειου. Δεν υπήρξε ανάλογο ενδιαφέρον, με την διαφορά ότι τουλάχιστον ένας από όλους τους οικονομικούς υποστηρικτές, θα μπορούσε να αναλάμβανε διοικητικά χρέη.

Παράλληλα από τους Παλαιμάχους του Παναιγιάλειου, έγινε  η πρόταση να αναλάβει εις εξ’ αυτών τα χρέη του γενικού αρχηγού.

Παραχωρείται γραφείο από τον Δήμο Αιγιάλειας στον Παναιγιάλειο 

Ο δήμαρχος Αιγιάλειας Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίος εμφανίζεται στη λίστα των υποστηρικτών, παραχώρησε ένα από τα γραφεία του γηπέδου στον Παναιγιάλειο, για ιδιωτική χρήση. Παράλληλα εξετάζεται η περίπτωση, να εξυπηρετείται στο μέλλον η Αιγιώτικη ομάδα, σε ένα από τα κτίρια του Δήμου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr