background img
banner
banner

Προγραμματισμός 14 προσλήψεων

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Σε προγραμματισμό προσλήψεων του έτους 2021 προχώρησε στην τελευταία συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αιγιαλείας. Πρόκειται για 14 θέσεις που αφορούν τακτικό προσωπικό οι οποίες υφίστανται στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου και είναι κενές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών που εστάλη στον δήμο στα τέλη Ιουλίου, οφείλει να προχωρήσει σε ετήσιο προγραμματισμό προσλήψεων τακτικού προσωπικού έτους 2021 ώστε να καλύψει τις ανάγκες του σε μόνιμο προσωπικό για το έτος 2021.

Μάλιστα παρέχονταν διευκρινίσεις ως προς τον τρόπο υποβολής τους και τις απαιτούμενες ενέργειες, µε καταληκτική ημερομηνία υποβολής αυτών την 21η Αυγούστου 2020. Πριν την υποβολή των αιτημάτων πλήρωσης κενών οργανικών θέσεων από τον δήμο απαιτείτο απόφαση της οικονομικής επιτροπής, όπερ και εγένετο.

Τα εν λόγω αιτήματα αφορούν τις υφιστάμενες κενές οργανικές θέσεις του δήμου Αιγιαλείας και δεν δύναται να περιληφθούν οι ήδη δεσμευμένες θέσεις και θα πρέπει να είναι κατά το δυνατόν εναρμονισμένα µε τον πολυετή προγραμματισμό προσλήψεων προσωπικού.

Η κατανομή των θέσεων

Η εισήγηση του δημάρχου έγινε ομόφωνα αποδεκτή και οι θέσεις κατανέμονται ως ακολούθως:

  • 1 θέση ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών για τη Διεύθυνση Πολεοδομίας,
  • 1 θέση ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών για τη Διεύθυνση Πολεοδομίας,
  • 1 θέση ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών για τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών,
  • 1 θέση ΠΕ Πολιτικών για τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών,
  • 1 θέση ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (Καλαθοφώρου) για τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών,
  • 1 θέση ΔΕ Τεχνιτών για τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών,
  • 1 θέση ΥΕ Εργατών Διαφόρων Βοηθητικών Εργασιών για τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών,
  • 1 θέση ΤΕ Πληροφορικής για τη Διεύθυνση Προγραμματισμού,
  • 1 θέση ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών για τη Διεύθυνση Προγραμματισμού,
  • 1 θέση ΠΕ Γεωπόνων για τη Διεύθυνση Προγραμματισμού,
  • 1 θέση ΠΕ Οικονομικού – Λογιστικού για τη Διεύθυνση Οικονομικών,
  • 1 θέση ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών για το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού
  • 1 θέση ΠΕ Ψυχολόγων για το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού.

Από τις ανωτέρω αιτούμενες θέσεις έχουν συμπεριληφθεί στον πολυετή προγραμματισμό προσλήψεων προσωπικού: Για τα έτος 2020: ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΠΕ Διοικητικού ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών ΠΕ Μηχανολόγων ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών ΠΕ Ψυχολόγων ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων. Για τα έτος 2021 ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών ΠΕ Γεωπόνων ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων.

Δεν έχουν συμπεριληφθεί στο στρατηγικό σχεδιασμό των ετών 2020 και 2021 οι θέσεις ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών Εργατών Διαφόρων Βοηθητικών Εργασιών.

Για την κάλυψη της δαπάνης μισθοδοσίας του προσωπικού που θα προσληφθεί για την πλήρωση των ανωτέρω θέσεων θα προβλεφθεί πίστωση στον υπό σύνταξη προϋπολογισμό του Δήμου Αιγιαλείας, οικονομικού έτους 2021 σύμφωνα µε την υπ’ αριθ. πρωτ.20851/19-08-2020 βεβαίωση της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Αιγιαλείας. Ανάλογες πιστώσεις θα εγγραφούν και στους προϋπολογισμούς των επόμενων ετών.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr