background img
banner
banner

Προχωράει το θέμα της κατασκευής του προθερμαντήριου

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του “Αθηνόδωρου” ξεκίνησε άμεσα, λίγες μόνο ημέρες μετά τη συγκρότησή του, την προσπάθεια της ενεργοποίησης των αρμοδίων φορέων του Δήμου Αιγιαλείας αναφορικά με την εκκίνηση του έργου κατασκευής κλειστού προθερμαντηριου κάτω από τη δυτική κερκίδα του δημοτικού σταδίου Αιγίου.

Με συνεχείς επαφές τόσο με τον Δήμαρχο Δημήτρη Καλογερόπουλο, όσο και με τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Τάκη Ανδριόπουλο καθώς και με τον πρόεδρο του σταδίου Γιωργο Φραγκονικολόπουλο, κατάφεραν να αναδείξουν και πάλι τη μεγάλη σπουδαιότητα του έργου. Την Παρασκευή (28/8) επισκέφτηκε τον χώρο τεχνικό κλιμάκιο του Δήμου Αιγιαλείας, αποτελούμενο από τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Λεωνίδα Καράμπελα, τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικής Προστασίας Τάκη Ανδριόπουλο, τον εντεταλμένο σύμβουλο του Δημάρχου Βασίλη Χριστόπουλο, τον μελετητή – μηχανικό του έργου Βασίλη Τιμοθέου καθώς και ομάδας μηχανικών.

Πραγματοποίησε, παρουσία των μελών του ΔΣ καθώς και εκπροσώπων του ΣΕΓΑΣ Β. Πελοποννήσου, αυτοψία στο χώρο προκειμένου να προβούν άμεσα στην εκκίνηση υλοποίησης των εργασιών. Παρούσα ήταν και η δημοτική σύμβουλος Βασιλική Ψυχράμη την οποία ο “Αθηνόδωρος” επίσης ευχαριστεί για το έντονο ενδιαφέρον της στην προσπάθεια υλοποίησης του έργου.

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Καλογερόπουλο Δημήτριο για την εντολή υλοποίησης της πρόσφατης αυτοψίας στο στάδιο καθώς και για το πολύ έντονο ενδιαφέρον το οποίο επέδειξε για την προσπάθεια υλοποίησης του αιτήματός μας. Στέκεται, εμπράκτως, αρωγός μας , αντιλαμβανόμενος πλήρως, από την πρώτη στιγμή, τα πολλαπλά οφέλη του έργου αυτού για ολόκληρο το Δήμο Αιγιαλείας”, τονίζει – μεταξύ άλλων – σε σχετική ανακοίνωση το Δ.Σ. του “Αθηνόδωρου”.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr