background img
banner
banner

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων ένας κοπιώδης κύκλος έκλεισε και πλέον ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στο διάβα της ζωής των παιδιών μας. Καταρχάς, επιθυμούμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους εσάς που είδατε να ανταμείβονται οι κόποι σας και καταφέρατε να περάσετε το κατώφλι των πανεπιστημιακών σχολών. Δώσατε την πρώτη σας μεγάλη μάχη και κερδίσατε. Από εδώ και πέρα οι προσπάθειές σας πρέπει να είναι διαρκείς και ο αγώνας για διά βίου μάθηση συνεχής.

Οι σπουδές σας δεν είναι μόνο το μέσο για την επαγγελματική και κοινωνική σας καταξίωση. Με τις σπουδές ανοίγεστε στο «μαγικό ταξίδι» στον κόσμο της έρευνας, της γνώσης, της επιστήμης, της τεχνολογίας, του πολιτισμού. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να χτίσετε γέφυρες επικοινωνίας, να εργαστείτε για να βελτιώσετε τον κόσμο μας. Καλές και γόνιμες σπουδές και καλή αρχή στον αγώνα της ενήλικης ζωής σας, τώρα που πατήσατε στο πρώτο σκαλί.

Στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς που είναι οι αφανείς ήρωες σε αυτόν τον αγώνα θα αναφέρουμε το αυτονόητο, το οποίο, φυσικά, στη συντριπτική τους πλειοψηφία πράττουν: Να βρίσκεστε σταθερά κοντά στα παιδιά, στηρίζοντας με θυσίες τούς στόχους και τα όνειρά τους!

Σε όσες κι όσους από εσάς δεν είχατε την τύχη της εισαγωγής, σας αξίζουν συγχαρητήρια για τον μεγάλο αγώνα που δώσατε. Δώσατε μια μάχη που δεν την κερδίσατε, όμως η ζωή είναι γεμάτη αγώνες. Όταν χάνεται μία μάχη δεν χάνεται ο πόλεμος. Με ψυχραιμία και χωρίς άγχος, ετοιμάστε και υλοποιείστε την επόμενη προσπάθειά σας, έχοντας πάντα στο μυαλό ότι η ζωή επιφυλάσσει πολλές δοκιμασίες αλλά και εκπλήξεις. Και η ζωή ανήκει σ’ εσάς, οπότε κατακτήστε την και κάντε τον κόσμο μας καλύτερο! Κάντε την Ελλάδα μας καλύτερη!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΑΘΑΚΑΡΟΣ


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr