background img
banner
banner

Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή παιδικών χαρών!

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΙ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ –ΣΤΙΣ 91.011 ΕΥΡΩ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ

Στην υπογραφή της σύμβασης για το έργο κατασκευής των παιδικών χαρών και στις έξι Δημοτικές Ενότητες του δήμου, προχώρησε χθες ο δήμαρχος Αιγιαλείας. Το έργο θα εκτελέσει η εταιρεία «Μπούσιου Φωτεινή Ε.Ε.», η συνολική αξία του ανέρχεται σε 91.011 ευρώ μετά τη σχετική έκπτωση και πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ως τα τέλη Οκτωβρίου.

Το εν λόγω έργο θα κατασκευαστεί στις εξής Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Αιγιαλείας: Δ.Ε. Αιγίου (Δ.Κ. Αιγίου, Τ.Κ. Βαλιμιτίκων, Τ.Κ. Κουμαρίου, Τ.Κ. Διγελιωτίκων), Δ.Ε. Αιγείρας (Τ.Κ. Αιγείρας, Τ.Κ. Αιγών), Δ.Ε. Ακράτας (Τ.Κ. Ακράτας, Τ.Κ. Αμπέλου), Δ.Ε. Διακοπτού (Τ.Κ. Ριζομύλου), Δ.Ε. Συμπολιτείας (Δ.Κ. Ροδοδάφνης οικ. Αβύθου), Δ.Ε. Ερινεού (Τ.Κ. Καμαρών, Τ.Κ. Σαλμενίκου).

Και συγκεκριμένα στους κάτωθι χώρους:

Δ.Ε. Αιγίου: 1. Παιδική χαρά στην οδό Πίνδου, στην περιοχή Συνοικισμός, Δ.Κ. Αιγίου, 2. Παιδική χαρά στην πλατεία Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην περιοχή Καλλιθέα, Δ.Κ. Αιγίου, 3. Παιδική χαρά στο κοινοτικό γραφείο Διγιελιωτίκων, Τ.Κ. Διγελιωτίκων, 4. Παιδική χαρά στον αύλειο χώρο του παλιού Δημοτικού Σχολείου Κούμαρη, Τ.Κ. Κούμαρη, 5. Παιδική χαρά στο οικόπεδο Κωνσταντίνου Οικονομόπουλου (δωρεά)-Τ.Κ. Βαλιμιτίκων.

Δ.Ε. ΑΙΓΕΙΡΑΣ: 6. Παιδική χαρά Φελόη, Τ.Κ. Αιγείρας, 7. Παιδική χαρά Αιγές-Λαμπινού, Τ.Κ. Λαμπινού.

Δ.Ε. ΑΚΡΑΤΑΣ: 8. Παιδική χαρά στο Ο.Τ. 27 (Δελούκα), Τ.Κ. Ακράτας, 9. Παιδική χαρά Αμπέλου, Τ.Κ. Αμπέλου.

Δ.Ε. ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ: 10. Παιδική χαρά δίπλα από την εκκλησία του Ριζομύλου, Τ.Κ. Ριζομύλου.

Δ.Ε. ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ: 11. Παιδική χαρά στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στον οικ. Αβύθου, Τ.Κ. Ροδοδάφνης.

Δ.Ε. ΕΡΙΝΕΟΥ: 12. Παιδική χαρά στην πλατεία του Σαλμενίκου, Τ.Κ. Σαλμενίκου, 13. Παιδική χαρά στην πλατεία Καμαρών, Τ.Κ. Καμαρών.

Στόχος είναι η δημιουργία χώρων παιδικής χαράς, ενισχύοντας ταυτόχρονα την ελκυστικότητα των περιοχών, καθώς επίσης και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών, μόνιμων κατοίκων και επισκεπτών, αλλά και την τουριστική ανάπτυξη και αναβάθμιση των περιοχών.

Προβλέπεται η δημιουργία σύγχρονων, λειτουργικών και ασφαλών χώρων αναψυχής για μικρούς και μεγάλους επισκέπτες που θα είναι εφοδιασμένοι με τα απαραίτητα στοιχεία αστικού εξοπλισμού (καθιστικά, καλαθάκια απορριμμάτων κ.λπ.).


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr