background img
banner
banner

ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Ετοιμάζεται για το “παρθενικό ταξίδι” στη Γ΄ Εθνική

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ

Η αποχώρηση της Ακράτας από τη Γ΄ Εθνική άνοιξε τον “δρόμο” στον Ήφαιστο/Αχιλλέα για την “παρθενική” του συμμετοχή στις Εθνικές κατηγορίες για πρώτη φορά στην ιστορία του.
Παρότι ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ομοσπονδία οι “πράσινοι” θεωρείται βέβαιο ότι θα εκπροσωπήσουν τη νέα σεζόν την Αιγιάλεια στην κατηγορία και για το λόγο αυτό το όνομα της ομάδας απουσιάζει από τη λίστα που ανακοίνωσε η ΕΣΚΑ-Η για το νέο πρωτάθλημα της Α1.

Πρόκειται ασφαλώς για μια τεράστια επιτυχία για όλους τους συντελεστές του συλλόγου που έφεραν την ομάδα στις εθνικές κατηγορίες.

Στην παρθενική του παρουσία στη Γ΄ Εθνική ο Ήφαιστος/Αχιλλέας σίγουρα συγκαταλέγεται στα αουτσάιντερ και ο αρχικός στόχος είναι να έχει η ομάδα μια όσο πιο άνετη παραμονή, κάτι που θα εξαρτηθεί και στο κατά πόσο θα ενισχυθούν και οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου.

Ο Ήφαιστος/Αχιλλέας ξεκίνησε προετοιμασία την προηγούμενη εβδομάδα και στην προπόνηση της Παρασκευής συμμετείχαν 11 παίκτες.

Το ρόστερ φυσικά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο και ειδικά μέσα στη ρακέτα, ενώ από την περυσινή ομάδα παρέμεινε μόνο ο Τσεκλένης και τρεις έφηβοι.
Τους παίκτες υποδέχθηκαν ο πρόεδρος Γιώργος Γιαννόπουλος και ο “ιστορικός” πρόεδρος της ομάδας Νίκος Παπανικολάου ο οποίος, χαριτολογώντας, τους είπε: “ Εμείς ακολουθούμε το μοντέλο του Ολυμπιακού με την ομάδα να έχει δύο προέδρους”.

Ο πολύπειρος Κώστας Κεφαλάς ήταν το μεγάλο μεταγραφικό “μπαμ” του καλοκαιριού, πολύ σημαντική είναι η παρουσία του Γιώργου Καραγιάννη που θα δώσει πολύτιμες λύσεις μέσα στη ρακέτα, ενώ επέστρεψαν οι Γιάννης Μανωλόπουλος και Γιάννης Σωτηρόπουλος που πέρυσι έπαιξαν στον Κεραυνό.

Την ανοδική του πορεία αναμένεται να συνεχίσει ο ιδιαίτερα ταλαντούχος Γεράσιμος Γιοβάς που ήρθε από την Ακράτα, ενώ σπουδαία ταλέντα θεωρούνται οι Μπόμπολας, Σούρλος και Γιαννούτσος. Να σημειωθεί, ότι ο Παναγιώτης Μπόμπολας που πέρυσι έπαιξε με επιτυχία στον Έσπερο ΑΟΠΑ (είχε αποκτηθεί από τον Διαγόρα Βέλου, την ομάδα από την οποία ξεκίνησε και τώρα προπονεί ο Κεφαλάς) σπουδάζει ιατρική, συνδυάζοντας τα τελευταία χρόνια τις σπουδές του με το μπάσκετ

Γιάννης Γιούπης

Βοηθός του Γιάννη Γιούπη ανέλαβε ο Γιάννης Καλαμίδας, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και προπονητικής στο μπάσκετ.

Γιάννης Καλαμίδας

Το – μέχρι στιγμής – ρόστερ

Κώστας Κεφαλάς G 39 1.86 KAO KΟΡΙΝΘΟΥ
Λεωνίδας Γιαννούτσος G 19 1.92 ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Γιάννης Μανωλόπουλος G 22 1.83 KEΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ
Βλάσσης Γκουρβέλος G 19 1.81 HΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Θοδωρής Μιχαλόπουλος G 17 1.86 ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Χρήστος Γιούπης G 17 1.90 HΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Παναγιώτης Μπόμπολας G 22 1.83 ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ

Γιάννης Σωτηρόπουλος G 21 1.78 KEΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ
Νίκος Σούρλος F 19 1.95 ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΕΛΟΥ
Γεράσιμος Γιοβάς F 18 1.97 A.Ο. ΑΚΡΑΤΑ
Παναγιώτης Τσεκλένης F 33 1.96 HΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Γιώργος Καραγιάννης C 35 1.98 ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Γιάννης Γιούπης
ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ: Γιάννης Καλαμίδας
TEAM MANAGER: Νίκος Ζίζηλας

Κώστας Κεφαλάς

Λεωνίδας Γιαννούτσος

Γιάννης Μανωλόπουλος

Βλάσσης Γκουρβέλος

Θοδωρής Μιχαλόπουλος

Χρήστος Γιούπης

Παναγιώτης Μπόμπολας

Γιάννης Σωτηρόπουλος

Νίκος Σούρλος

Γεράσιμος Γιοβάς

Παναγιώτης Τσεκλένης

Γιώργος Καραγιάννης

Αύριο η κλήρωση του πρωταθλήματος

Μπορεί η κλήρωση των Εθνικών πρωταθλημάτων να μετατέθηκε, αλλά ουσιαστικά τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει στον προγραμματισμό της ΕΟΚ. Κανονικά θα διεξαχθεί αύριο Τρίτη (1/9) η κλήρωση της Γ΄ Εθνικής αλλά και όλων των πρωταθλημάτων και των κυπέλλων που είναι υπό την αιγίδα των Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, υπό τις προϋποθέσεις που έχεις οριοθετηθεί. Επίσης, δεν τίθεται καμία αλλαγή ή μετάθεση στην έναρξη των διοργανώσεων, από αυτές που προβλέπονται στην προκήρυξη των Εθνικών πρωταθλημάτων. Έτσι, τα πρωταθλήματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις ημερομηνίες που είχαν ανακοινωθεί, με την ΕΟΚ να παρακολουθεί τις ανακοινώσεις και τις εντολές της πολιτείας.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr