background img
banner
banner

Έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας Αλέκος Θανασούλιας

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΑΧΑΪΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ»

Σπουδαίο επιχειρηματικό πνεύμα, άριστος οικογενειάρχης, με περίσσιο ενδιαφέρον για τον τόπο και τους ανθρώπους του, είναι λίγα μόνο από τα στοιχεία που χαρακτήριζαν τον ιδιοκτήτη της εταιρείας «Αχαϊκά Πλαστικά» Αλέκο Θανασούλια, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη στην τοπική κοινωνία, που τον είχε γνωρίσει τόσο από την επιχειρηματική του δράση, προσφέροντας εργασία σε πλήθος Αιγιαλέων, όσο και από την κοινωνική, μέσα από τη συμμετοχή του στα κοινά αλλά και τη διαδρομή του στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων. Κυρίως όμως βύθισε στο πένθος την αγαπημένη του οικογένεια και τη σύζυγό του Μαίρη, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά και εγγόνια.

Ο Αλέκος (Αλέξανδρος) Θανασούλιας είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος ενώ είχε διατελέσει και αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Λεωνίδα Σιαβελή. Παράλληλα και για πολλά χρόνια ασχολείτο με τοπικούς συλλόγους όπως είναι η Χορωδία Αιγίου 1933 αλλά και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων όπου είδε διατελέσει τοπικός έφορος. Επίσης, επί δεκαετίες ήταν επίτροπος στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, ενώ βοήθησε στη δημιουργία του πνευματικού κέντρου «Παπαδοπούλειο». Σημαντική ήταν ακόμη και η φιλανθρωπική του δράση.

Η επιχείρηση που δημιούργησε μαζί με τα αδέλφια του, σήμερα διαθέτει τρεις παραγωγικές μονάδες και 110 άτομα ανθρώπινο δυναμικό. Η πρώτη μονάδα είναι στο Αίγιο, όπου βρίσκεται και η έδρα της εταιρείας, ενώ το δεύτερο εργοστάσιο είναι εγκατεστημένο στην ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής. Η τεχνολογία, η παραγωγική διαδικασία και το αντικείμενο εργασιών είναι όμοια και για τις δύο μονάδες. Η Εμπορική Δ/νση της εταιρείας είναι εγκατεστημένη στο Υποκατάστημα των Αθηνών.

Η κηδεία του Αλέκου Θανασούλια θα τελεσθεί αύριο Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, στις 11.00 το πρωί από τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 10.00. Αντί στεφάνων, δωρεές θα διατεθούν στο Παπαδοπούλειο (Πνευματικό Κέντρο) του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Το protionline.gr εκφράζει στους οικείους του θερμά συλλυπητήρια…


Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr