background img
banner
banner

Έτοιμο να λειτουργήσει και φέτος το Νηπιαγωγείο Ζήριας

ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΑ

Καθόλα έτοιμο είναι και φέτος να λειτουργήσει το Νηπιαγωγείο Ζήριας μετά και τη σχετική γνωμοδότηση για το σχολικό έτος 2020-2021, που έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας στην τελευταία έκτακτη- κατεπείγουσα συνεδρίασή του. Φέτος, στο σχολείο αναμένεται να φοιτήσουν 12 παιδάκια, εκ των οποίων 7 από τη Ζήρια και 5 από το Σαλμενίκο.

Η γνωμοδότηση κρίνεται απαραίτητη κάθε χρόνο για τη λειτουργία των Παραρτημάτων και εν προκειμένω, το Νηπιαγωγείο Ζήριας λειτουργεί μεν ξεχωριστά αλλά υπάγεται διοικητικά στο Νηπιαγωγείο Καμαρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κτίριο του Νηπιαγωγείου στη Ζήρια βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και υπάρχει η δυνατότητα φοίτησης περισσότερων παιδιών, καθώς είχε ανακαινιστεί από την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης δήμου Αιγιαλείας.

Μάλιστα, έχει ξεχωριστή ιστορία καθώς φέρει το όνομα του ποιητή Γιάννη Κουτσοχέρα, ενώ το προαύλιό του κοσμεί η προτομή του που βρίσκεται εκεί κατόπιν πρωτοβουλίας του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας Γιώργου Ντίνου, όταν ακόμη ήταν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ερινεού επί δημαρχίας Μιχάλη Σκανδάμη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr