background img
banner
banner

Έως την ερχόμενη Δευτέρα οι αιτήσεις

ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας επιθυμώντας να βοηθήσει τη σύγχρονη δοκιμαζόμενη οικογένεια, στο πλαίσιο των ποιμαντικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων, προβαίνει στην λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου που προέρχονται από άπορες και οικονομικά αδύναμες οικογένειες που αδυνατούν να παρακολουθήσουν μαθήματα σε ιδιωτικά φροντιστήρια, κατά το σχολικό έτος 2020-2021.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι τα παρακάτω: Αίτηση εγγραφής. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Φωτοτυπία του τελευταίου εκκαθαριστικού σημειώματος. Φωτοτυπία κάρτας ανεργίας (όπου απαιτείται).

Αιτήσεις εγγραφής θα γίνονται στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου έως τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, καθημερινά 10.00 το πρωί με 12.00 το μεσημέρι.
Υπεύθυνη για τη συλλογή αιτήσεων είναι η κυρία Θεοδώρα Μπαρμπούνη στο ισόγειο των γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως επί της οδού Ρωμανιώλη 41 (Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες: 26910 21777, εσωτ.: 126).


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr