background img
banner
banner

Αναμένουν και αγωνιούν οι συμβασιούχοι του νοσοκομείου

ΛΗΓΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Με… κομμένη την ανάσα αναμένουν τις εξελίξεις οι συμβασιούχοι του Γενικού Νοσοκομείου Ανατολικής Αχαΐας (Αιγίου), σχετικά με την ανανέωση των συμβάσεών τους. Μόλις πέντε ημέρες πριν λήξουν και παρά το γεγονός ότι εκλήθησαν στο γραφείο Προσωπικού να αποδεχθούν τις θέσεις και ενώ εστάλησαν στο Πρωτόκολλο οι αιτήσεις τους, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει το παραμικρό.
Αντιθέτως, εκφράζουν φόβους ότι για γραφειοκρατικούς λόγους ή για παραλείψεις που δεν ευθύνονται, υπάρχει περίπτωση να χάσουν το δικαίωμα παράτασης των συμβάσεών τους έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2021 που προσφάτως ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τους συμβασιούχους της δημόσιας Υγείας πανελλαδικά.

Οι συμβασιούχοι αφενός εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την εξέλιξη, αφετέρου όμως εκφράζουν την αναγκαιότητα για μονιμοποίηση, δεδομένου ότι οι υπηρεσίες τους στον χώρο της δημόσιας υγείας κρίνονται ουσιαστικές και απαραίτητες.

Να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή, οι συμβασιούχοι του Νοσοκομείου Αιγίου στους τρεις αυτούς τομείς είναι λιγότεροι από όσους ξεκίνησαν αρχικά, διότι είτε κάποιοι παραιτήθηκαν και απασχολούνται αλλού, είτε αντικαταστάθηκαν από ΣΟΧ ή επικουρικούς. Έτσι, από τα 27 άτομα έχουν απομείνει τα 22 εκ των οποίων μόνο έξι (από οκτώ) στη φύλαξη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr